Hayır tedavi görmedim. Gebelik var ama değer düşük mu diye endişe ettim.Tedavi görmediysen iğne vs. bu değer gebelik olabilir. 2 gün sonra kan ver
3 haftalik hamilelikte 5-50 arası normal kabul ediliyor. Kim düşük dedi doktor mu ?Ben reglime 1 gün kala kan verdim 193 tü. Ona bile düşük dediler. Ama ben takmadım geç döllenme olabilir. Korkma bir daha kan ver hergün ikiye katlarsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle
Aynen doktor demişti. Keseyi görmeden normal kabul etmiyolar zaten. 5 gebelik var demek ama kimyasal olabiliyor o yüzden kanı tekrarla bugün gerekirse 3 gün üstüste yaptır. Önemli olan düzenli katlaması.3 haftalik hamilelikte 5-50 arası normal kabul ediliyor. Kim düşük dedi doktor mu ?
Hadi bakalım bekliyorum sonucunu. Hayırlısı olsun inşallah canım. Ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin.Canım benimde adetime iki gün vardı dün kan verdim bende alıcam sonucumu bugün biryere ayrılma bende yazarım sonuçumu karşılaştırırız inşallah bebeklerimiz olur
Tabi ederim canım. Kimsenin kucağı bos kalmasın. Allah isteyen herkese nasip etsin.gayet normal canım hayırlı olsun saglıkla dogsun inşallah,
olmayanlara dua et lütfen
bence gebelik.benim ilk bebisde 3gun gecikince 265cikmisdi.2gunde artiyorsa sikinti yapma.buarada hayirli olsunKizlar adet olmama 2 gün var. Ama ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Evde bi daha vardı onu da yaptım. Yine aynı şekilde ikinci çizgi çıktı. Sonra kan varmeye gittik. Hcg değerim 19.36 çıktı. Biraz burdaki konuları okuyunca korktum açıkçası. Daha adetim bile gecikmedi. Bu değer normal mi yoksa düşük mu ? Cumartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum. Beklemeden gitsem mi ? Bi yardimci olun lütfen.
Teşekkürler :)bence gebelik.benim ilk bebisde 3gun gecikince 265cikmisdi.2gunde artiyorsa sikinti yapma.buarada hayirli olsun
Hayır düşük değilHayır tedavi görmedim. Gebelik var ama değer düşük mu diye endişe ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?