Beta hcg değerim normal mi?

gzdztrkclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
17
4
1
30
Kızlar son regl tarihim 19 ağustostu 30 günde bir adet oluyorum. Adetime daha 7 gün var sabah erken gebelik test yaptım çift çizgi çıktı. Hemen hastaneye gittim kan testi verdim sonucum 12.6 çıktı. Sizce erken olduğu için mi bu kadar düşük? Çok endişelendim şimdi

Kızlar son regl tarihim 19 ağustostu 30 günde bir adet oluyorum. Adetime daha 7 gün var sabah erken gebelik test yaptım çift çizgi çıktı. Hemen hastaneye gittim kan testi verdim sonucum 12.6 çıktı. Sizce erken olduğu için mi bu kadar düşük? Çok endişelendim şimdi
Evet daha erken. Hamilesin gibi gözüküyor. Hayırlı olsun. İki gün sonra kan versen kesinleşir

elinizde hamilelik testi varsa 2 gunde bir yenileyin genelde koyulasmayi fark ediyosunuz hatta silik olan çizgi ilk beliriyo ve diğerinden daha koyu oluyo 1 hafta sonra falan. ben de ilk gebelik düşük olduğu için endişelendim hala da endişeleniyorum ama 5. haftanın ortasında kan verdim 2 kere ilki 450 ve 2 gün sonrası 1100 civarı çıktı o yüzden biraz daha sakinleştim. bi de doktor progesterone da baktırdı 96.5 çıktı ilk düşük olduğu için. sanırım düşükle alakalı bir hormon siz de baktırabilirsiniz.

Back
X