bizim senle sat aynı batta hehehe.Merhaba kızlar. Yeni üyeyim.
SAT 20 Eylül
BAT 18 Ekim Pazar
Adetim gecikince şüphelendim. Gecikmemin 5. gününde, yani 23 Ekim Cuma eczaneden test alıp yaptım. Çift çizgi belirgin şekilde gözüküyordu. Hamileyim dedim. 26 Ekim Pazartesi, yani adet gecikmesinin 8. günü sağlıkocağına kan verdim. Beta HCG değerim 498,83. Sizce bu değer normalmi, adet gecikmesinin 8.günü için??
İkimiz için de hayırlısı olsun ozamanbizim senle sat aynı batta hehehe.
bence normal. banada 48 saat sonra aynı saat te aynı labaratuvarda ver ver sonuç 2 karına çıkarsa saglıklı gevelık deı doktor.
ınsallah cnm. ıyı dusun ıyı olsun. stres yapma sanırım 1000-1500 olunca kese gözüküyormus,öyle duydum benımde fazla bılgım yok.İkimiz için de hayırlısı olsun ozaman“Adetime 2 gün kala kan verdim 150 çıktı” diyenler olunca benim değerim bana çok düşük geldi.
Biraz strese girdim sanırım. Sakin olmaya çalışıyorum. Teşekkür ederimınsallah cnm. ıyı dusun ıyı olsun. stres yapma sanırım 1000-1500 olunca kese gözüküyormus,öyle duydum benımde fazla bılgım yok.
Onemli olan değerin kaç olduğu değil canım 2 günde iki katı artması önemli ona dikkat etİkimiz için de hayırlısı olsun ozaman“Adetime 2 gün kala kan verdim 150 çıktı” diyenler olunca benim değerim bana çok düşük geldi.
2000 binden sonra kese görünür canım ondan önce görünmez bu konuda mastır yaptım diye bilirim başımdan çok geçtiği içinınsallah cnm. ıyı dusun ıyı olsun. stres yapma sanırım 1000-1500 olunca kese gözüküyormus,öyle duydum benımde fazla bılgım yok.
benım ılk gebelıkte 1423 tü gözukmustu.2000 binden sonra kese görünür canım ondan önce görünmez bu konuda mastır yaptım diye bilirim başımdan çok geçtiği için
Tamam. Ben ozaman en az bir kez daha test yaptırrmalıyım artışı gözlemleyebilmek için. TeşekkürlerOnemli olan değerin kaç olduğu değil canım 2 günde iki katı artması önemli ona dikkat et
Benim doktorum her kontrole gittiğimde kan vermeye deva et 2000 binden önce kese görünmez diyip ultrasona almıyordu beni ben onun yalancısıyımbenım ılk gebelıkte 1423 tü gözukmustu.
demekkı kişiden kısıye değişiyor. biz öyle bır sorun yaşamadıktı.Benim doktorum her kontrole gittiğimde kan vermeye deva et 2000 binden önce kese görünmez diyip ultrasona almıyordu beni ben onun yalancısıyım
Ne yaptınız. Test, değer??bizim senle sat aynı batta hehehe.
bence normal. banada 48 saat sonra aynı saat te aynı labaratuvarda ver ver sonuç 2 karına çıkarsa saglıklı gevelık deı dokto
cnm benım kı 2 kat deger arttı. bakalım ama kısmet hersey.Ne yaptınız. Test, değer??
cnm cok üzüldüm. bır doktor sorsan.Bugün yeniden test yaptırdım. Beta Hcg 103
Özelden mi verdiniz kanıİkimiz için de hayırlısı olsun ozaman“Adetime 2 gün kala kan verdim 150 çıktı” diyenler olunca benim değerim bana çok düşük geldi.
4 haftalık olursa kese görünür mü yada kalp atışı ne zaman duyarız2000 binden sonra kese görünür canım ondan önce görünmez bu konuda mastır yaptım diye bilirim başımdan çok geçtiği için
Kalp atışı 6+7 haftada duyulur 4 haftada sadece kese görünür canım4 haftalık olursa kese görünür mü yada kalp atışı ne zaman duyarız
Evde test yaptım kana baktırmadım ama daha önce boş gebelik yaşadım çok geç fark ettim şimdide sadece kese görmek istemiyorum onun için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok stresliyimKalp atışı 6+7 haftada duyulur 4 haftada sadece kese görünür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?