Bence cok guzel keseyi gordunuz mu benim randovun 11 kasim 6+5 haftaligimKızlar 3 Kasım beta 1777 çıktı 5 Kasım 3314 çıktı nasıl l
Bir kez verdim kan 481 çıktı bir daha vermedim hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun daBence cok guzel keseyi gordunuz mu benim randovun 11 kasim 6+5 haftaligim
Peki benim 3 Kasım 1777 çıktı 5 Kasım 3314 çıktı nasılOnemli olan değerin kaç olduğu değil canım 2 günde iki katı artması önemli ona dikkat et
Bence cok guzel keseyi gordunuz mu benim randovun 11 kasim 6+5 haftaligim
Gittin mi canim ne dedi doktarSağlık ocağına sıra aldım yarın için dua edin bana 6 yıllık evliyim ilk olacak inşallah
Aynen öyle ondan gitmedim zaten çarşamba ne olucak bilmiyorum hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kulağımıza almayı nasip etsinYok pazartesi gidicem inşallah iki kat olmayınca insan stres giriyor
Merak ediyorumGittin mi canim ne dedi
Yok gitmedim pazartesi gidicem inşallah en son beta Perşembe baktırdım bakalım var mı mide bulantısı falanAynen öyle ondan gitmedim zaten çarşamba ne olucak bilmiyorum hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kulağımıza almayı nasip etsin
Hayır hiç yok halsizim ve canım hiç bir şey istemiyor başka bir şey yok sizinYok gitmedim pazartesi gidicem inşallah en son beta Perşembe baktırdım bakalım var mı mide bulantısı falan
Benimde arada mide bulantısı oluyor açken daha rahatım bide kasıklarım ağrıyor bazenHayır hiç yok halsizim ve canım hiç bir şey istemiyor başka bir şey yok sizin
Yok canım gidemedim o gün deprem oldu görünemedim doktora şoku yeni atlatıyoruz .Allah nasip ederse Pazartesi gidicem gidince haber veririm.Gittin mi canim ne dedi doktar
Gittin mi canim ne dedi doktar
Kasigim 1hafta önce sen çok agriyordu geçti keseyi görelimde inşallah sağlıklı bir şekildeBenimde arada mide bulantısı oluyor açken daha rahatım bide kasıklarım ağrıyor bazen
Gayet güzel canım % 100 olmasına gerek yok %60 üzeri artişda ola biliyor sağlıkla ilerlesin ins AllahPeki benim 3 Kasım 1777 çıktı 5 Kasım 3314 çıktı nasıl
İnşallah canım inşallahGayet güzel canım % 100 olmasına gerek yok %60 üzeri artişda ola biliyor sağlıkla ilerlesin ins Allah
Pazartesi burda konusalim bakalım ben sabah gidicem senYok canım gidemedim o gün deprem oldu görünemedim doktora şoku yeni atlatıyoruz .Allah nasip ederse Pazartesi gidicem gidince haber veririm.
Canım gayet normal.. Yani beta değerinin normali anormali yok aslında.. Önemli olan beta artış değerin.. 2 gün sonra tekrar baktırdığında eğer %60 dan daha az artıyorsa belki o zaman anormal durum üzerinde konuşulabilir..Merhaba kızlar. Yeni üyeyim.
SAT 20 Eylül
BAT 18 Ekim Pazar
Adetim gecikince şüphelendim. Gecikmemin 5. gününde, yani 23 Ekim Cuma eczaneden test alıp yaptım. Çift çizgi belirgin şekilde gözüküyordu. Hamileyim dedim. 26 Ekim Pazartesi, yani adet gecikmesinin 8. günü sağlıkocağına kan verdim. Beta HCG değerim 498,83. Sizce bu değer normalmi, adet gecikmesinin 8.günü için??
İnşallah bu konuda bilgin var masallah insan hep iki kat okuyunca korkuyorCanım gayet normal.. Yani beta değerinin normali anormali yok aslında.. Önemli olan beta artış değerin.. 2 gün sonra tekrar baktırdığında eğer %60 dan daha az artıyorsa belki o zaman anormal durum üzerinde konuşulabilir..
Bu arada sağlıkla al kucağına inşallah.. Allah hayırlı etsin bebeciği
30 eylül benim sat tamam canım haberleşelimPazartesi burda konusalim bakalım ben sabah gidicem sen
Senin sat ne zaman
Var mı mide bulantısı falan30 eylül benim sat tamam canım haberleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?