Beta hcg değerim.. Yardım lütfen!!

2312

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
195
9
118
Bingöl
Slm kızlar adetim geçikti test yaptım ayın 18 inde sonuç 125 ti. 2 gün geçsin yine yap dedi doktor bugün de yaptım sonuç 207 acaba bi sorun mu var fazla artmamış??? Kafama çok taktım. Zaten kasıklarım da adet olacakmışım gibi ağrıyo geçmedi kaç gündür.. Sizce durumum nnedir?? Cumartesi tekrar bakcak doktor hcg ye.. Ama pek iç açıcı konuşmadı yaa :((((

Slm kızlar adetim geçikti test yaptım ayın 18 inde sonuç 125 ti. 2 gün geçsin yine yap dedi doktor bugün de yaptım sonuç 207 acaba bi sorun mu var fazla artmamış??? Kafama çok taktım. Zaten kasıklarım da adet olacakmışım gibi ağrıyo geçmedi kaç gündür.. Sizce durumum nnedir?? Cumartesi tekrar bakcak doktor hcg ye.. Ama pek iç açıcı konuşmadı yaa :((((
Canım genelde ikiye katlamalı densede oran en az yüzde altmış artmalı 2 gnde diyebiliyorum o yzden normal bence değerin, hayırllı olsun inşallah bir an önce kesesini görür pıtpıtlarını duyarsın bebişinin

bende test yaptırdım ve pozitif çıktı şu an 15 gün gecikmiş oldu ancak 1 hafta geciktikten sonra bile( o zman test yapmamıştım) adet olacak gibi karın ağrısı bel ağrısı çekiyordum. ha bugün ha yarın adet olurumm ben derken hamile olduğumu öğrendim. o yüzden sıkma canını derim ben.

Canım genelde ikiye katlamalı densede oran en az yüzde altmış artmalı 2 gnde diyebiliyorum o yzden normal bence değerin, hayırllı olsun inşallah bir an önce kesesini görür pıtpıtlarını duyarsın bebişinin

ayyy canım sağol amin inşallahhh yaa.. içime su serptin inanki.. allah isteyen herkese de nasip etsin tez zamanda inşallah...

bende test yaptırdım ve pozitif çıktı şu an 15 gün gecikmiş oldu ancak 1 hafta geciktikten sonra bile( o zman test yapmamıştım) adet olacak gibi karın ağrısı bel ağrısı çekiyordum. ha bugün ha yarın adet olurumm ben derken hamile olduğumu öğrendim. o yüzden sıkma canını derim ben.

çok sağol canım rahattın beni şimdi...

canım bana doktorum dediği 48 saat içersinde en az % 60 artması gerekiyor. Mevlam tekrardan sana hamileliği nasip etti darısı bizlerin başına

canım bana doktorum dediği 48 saat içersinde en az % 60 artması gerekiyor. Mevlam tekrardan sana hamileliği nasip etti darısı bizlerin başına

amin canım inşallah rabbim herkese nasip etsin tüm isteyenlere tez zamanda.. kimse bizlerden daha iyi bilemez evlat sahibi olmanın zorluklarını çok zor ve stresli dönemler sonunda kavuşuyoruz bebişlerimize...rabbim sağlıkla sorunsuz olarak kucağıma almayı da nasip eder inşallahh...

amin canım inşallah rabbim herkese nasip etsin tüm isteyenlere tez zamanda.. kimse bizlerden daha iyi bilemez evlat sahibi olmanın zorluklarını çok zor ve stresli dönemler sonunda kavuşuyoruz bebişlerimize...rabbim sağlıkla sorunsuz olarak kucağıma almayı da nasip eder inşallahh...
amin canım :16:

Bu çok normal bir değer doktorlar dış gebelik olma olasılığını çok düşündükleri için umutlandırmıyorlar sabırlı ol cumartesi inşallah güzel sonuçlar alırsın sancın varsa ayaklarını sıcak tut ve sadece yat hareket etmemeye çalış

canım bu arada mevlam sana tekrardan hamileliği nasip etti demişsin yaa aylarr sonra benim ilk hamileliğim bu bayağı tedaviden sonra bugüne ulaştırdı rabbim beni o yüzden şimdi biraz pimpirikliyim benim riskli die allah sağlıkla kucağıma aldırsın inşallah

ne oldu sonuçların :49:

canım malesef sonuçlarım normal bi şekilde artmadı hatta son günlerde düştü bile. doktor da önce suni sancı verdi doğum gibi düşürttü sonra da parça kalmış dedi ve kürtaj etti.. sağlıklı bi gebelik değil dedi bebek canlanmadı hiç

bence hamilesin
istersen birde eczanelerde satılan testten yap benimkide ilk gittigimde baya düşük çıkmıştı sonki yaptırdıgım 249 çıktı bende daha bir aylık hamileyim kasık agrım çok var aynı adet olucakmış gibi bence hamilesin

Back
X