Canım genelde ikiye katlamalı densede oran en az yüzde altmış artmalı 2 gnde diyebiliyorum o yzden normal bence değerin, hayırllı olsun inşallah bir an önce kesesini görür pıtpıtlarını duyarsın bebişininSlm kızlar adetim geçikti test yaptım ayın 18 inde sonuç 125 ti. 2 gün geçsin yine yap dedi doktor bugün de yaptım sonuç 207 acaba bi sorun mu var fazla artmamış??? Kafama çok taktım. Zaten kasıklarım da adet olacakmışım gibi ağrıyo geçmedi kaç gündür.. Sizce durumum nnedir?? Cumartesi tekrar bakcak doktor hcg ye.. Ama pek iç açıcı konuşmadı yaa(((
Canım genelde ikiye katlamalı densede oran en az yüzde altmış artmalı 2 gnde diyebiliyorum o yzden normal bence değerin, hayırllı olsun inşallah bir an önce kesesini görür pıtpıtlarını duyarsın bebişinin
bende test yaptırdım ve pozitif çıktı şu an 15 gün gecikmiş oldu ancak 1 hafta geciktikten sonra bile( o zman test yapmamıştım) adet olacak gibi karın ağrısı bel ağrısı çekiyordum. ha bugün ha yarın adet olurumm ben derken hamile olduğumu öğrendim. o yüzden sıkma canını derim ben.
hayırlı olsun gayet güzel artmış değerin sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini inşallah.
canım bana doktorum dediği 48 saat içersinde en az % 60 artması gerekiyor. Mevlam tekrardan sana hamileliği nasip etti darısı bizlerin başınaSlm kızlar adetim geçikti test yaptım ayın 18 inde sonuç 125 ti. 2 gün geçsin yine yap dedi doktor bugün de yaptım sonuç 207 acaba bi sorun mu var fazla artmamış??? Kafama çok taktım. Zaten kasıklarım da adet olacakmışım gibi ağrıyo geçmedi kaç gündür.. Sizce durumum nnedir?? Cumartesi tekrar bakcak doktor hcg ye.. Ama pek iç açıcı konuşmadı yaa(((
canım bana doktorum dediği 48 saat içersinde en az % 60 artması gerekiyor. Mevlam tekrardan sana hamileliği nasip etti darısı bizlerin başına
amin canımamin canım inşallah rabbim herkese nasip etsin tüm isteyenlere tez zamanda.. kimse bizlerden daha iyi bilemez evlat sahibi olmanın zorluklarını çok zor ve stresli dönemler sonunda kavuşuyoruz bebişlerimize...rabbim sağlıkla sorunsuz olarak kucağıma almayı da nasip eder inşallahh...
amin canım
amin canım
ne oldu sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?