Bende düşük diye üzülüyordum allah hayırlısını versin inşallah ne diyeceğimi bilemedimBana yüksek geldi degerin cogul gebelikte olabilir
Hayırlı olsun öncelikle, değerin bence normal daha adete e gün var diyorsun, adet günü iki kat artarsa 400 olabilir,bence normal,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,stres yapma kendine..Hanımlar merhaba daha adetim geçmedi iki gün var bugün kan verdim 194.80 çıktı Doğuda olduğumuz için pazartesine kadar doktora gidemeyeceğim idrar testinde çift çizgisinde görmüştüm sorun şu adete iki gün kala değerim nasıl bugün ilçe arabasına yetişebilmek için doktora sonucumu gösteremedim sizce normal mi ?
Değerin 2000 ve üstüne çıktığı zaman görebilir sin,10 gün sonra gidersen görürsün inşallahKeseyi değer kaçken görebilirim peki bu konuda bilgisi olan var mı
Kizimda bende cok erken ogrenmis ve evde yatmak zorunda olduğum için cok zor gecmisti zaman. Saglikli olsun da zaman geciyor elbetHepinizden allah bin kere razı olsun içimi rahatlattınız pazartesine kadar biraz daha sakin olacağım sayenizde allah kimseye aratmasın Pazartesi güzel artmış bir sonucum olur inşallah keseyide bir an önce allah görmeyi nasip etsin beklemek cidden zor çok çok çok teşekkür ederm
Idrar cizgisinde cift cizgi gordum diosun bu varsa zaten hamilesinde bende senle ayni zamanda test yaptim 841 di sonucumHanımlar merhaba daha adetim geçmedi iki gün var bugün kan verdim 194.80 çıktı Doğuda olduğumuz için pazartesine kadar doktora gidemeyeceğim idrar testinde çift çizgisinde görmüştüm sorun şu adete iki gün kala değerim nasıl bugün ilçe arabasına yetişebilmek için doktora sonucumu gösteremedim sizce normal mi ?
Devlette 5000 kadar bile gözükmeyebilmekte özelde de alete göre değişir vajinal ultrason 1500 de karında. Da 2000-2500 de görebilirsinKeseyi değer kaçken görebilirim peki bu konuda bilgisi olan var mı
Maşallah sizin adet geçmiş miydi benim adetime iki gün var daha allah hayırla kucağına almayı nasip etsinIdrar cizgisinde cift cizgi gordum diosun bu varsa zaten hamilesinde bende senle ayni zamanda test yaptim 841 di sonucum
Vajinal ultrason da gebeliğe bir yan etkisi olmaz değil miDevlette 5000 kadar bile gözükmeyebilmekte özelde de alete göre değişir vajinal ultrason 1500 de karında. Da 2000-2500 de görebilirsin
Sabırlı ol iyi düsün iyi olsunBende düşük diye üzülüyordum allah hayırlısını versin inşallah ne diyeceğimi bilemedim
Çok önerilmiyor aslında ama doktorlar sıkıntı değil diyor bence bekleyin zaten değer 2 günde bir 2 katı katlanır genelde karından görürsünüzVajinal ultrason da gebeliğe bir yan etkisi olmaz değil mi
Anladım çok teşekkür ederimÇok önerilmiyor aslında ama doktorlar sıkıntı değil diyor bence bekleyin zaten değer 2 günde bir 2 katı katlanır genelde karından görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?