Beta-HCG değerim yardımcı olur musunuz?

Asr123

Ömrüm gurbet..
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
179
128
18
Hanımlar merhaba daha adetim geçmedi iki gün var bugün kan verdim 194.80 çıktı Doğuda olduğumuz için pazartesine kadar doktora gidemeyeceğim idrar testinde çift çizgisinde görmüştüm sorun şu adete iki gün kala değerim nasıl bugün ilçe arabasına yetişebilmek için doktora sonucumu gösteremedim sizce normal mi ?

Deger kisiden kisiye degisir dollenmeyle alakali iki gunde bi artar doktora gidince tekrar ister buyuk ihtimalle

Bana yüksek geldi degerin cogul gebelikte olabilir

Yumurtlama döneminden sonra takip yap. Kaç haftalık olduğu değerinden de belli olur ama bana da çoğul gebelik gibi geldi yüksek değerin

Keseyi değer kaçken görebilirim peki bu konuda bilgisi olan var mı

Adetime 3 gun vardi kan değerim negatifti 11 gun sonra adetim hala gelmedigi icin idrar testi yaptim pozitifti kan degerim 2600 lerdeydi gec döllenme olmus seninkide erken dollenme olabilir cogul gebelik demek icin erken biraz

Hayırlı olsun öncelikle, değerin bence normal daha adete e gün var diyorsun, adet günü iki kat artarsa 400 olabilir,bence normal,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,stres yapma kendine..

Meraba hayirli olsun. Oncelikle sakin olun. İlk zamanlar hep bekleyisle gececek. :) Benim ikinci olmasina ragmen ilk 8 hafta gecmek bilmedi..
Kizimda 130la adet gunu ogrendim. Onemli olan degerin iki kat artisi. Siz saglik ocaginda da iki gunde bir baktirabilirsinis eger koyde degilseniz. Ama baktiramazsanizda endiselenmeyin 1 hafta sonra tekrar doktora gidersiniz. Deger 2000 olunca vajinal, 5000 olunca karından gorunuyor.
Benim bu gebeligimde adet 4 gun gecince evde testle ogrendim. Doktora gittiğimde direkt kese gorundu hic kan takibi yapilmadi :)

Hepinizden allah bin kere razı olsun içimi rahatlattınız pazartesine kadar biraz daha sakin olacağım sayenizde allah kimseye aratmasın Pazartesi güzel artmış bir sonucum olur inşallah keseyide bir an önce allah görmeyi nasip etsin beklemek cidden zor çok çok çok teşekkür ederm

Kizimda bende cok erken ogrenmis ve evde yatmak zorunda olduğum için cok zor gecmisti zaman. Saglikli olsun da zaman geciyor elbet

Idrar cizgisinde cift cizgi gordum diosun bu varsa zaten hamilesinde bende senle ayni zamanda test yaptim 841 di sonucum

Idrar cizgisinde cift cizgi gordum diosun bu varsa zaten hamilesinde bende senle ayni zamanda test yaptim 841 di sonucum
Maşallah sizin adet geçmiş miydi benim adetime iki gün var daha allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…