20-22 yavaş olsa da diğer değerlerin ortalama içinde gözüküyor canım gönlünü ferah tutKızlar merhaba. Bu ay eşimle korunmadan birliktelik yaşadık. Planlı olduğu için regl günüm gelmeden test yaptım ve 18.98 değer ile gebeliği öğrendim. Doktorum henüz çok erken takip edelim dedi. İlk testi yaptıgımda 20 Mayıs 2025 di. Sonrasında ilk zamanlar biraz yavaş arttı. Değerlerim şu şekilde;
20.05.2025 - 18.98
22.05.2025 - 26.08
26.05.2025 - 71.48
28.05.2025 - 162.8 (saat 13.05)
31.05.2025 - 302.6 (saat 10.00)
Neden endişeleniyorsan derseniz eğer bazı yerlerde illa 48 saatte tam 2 katı olması gerekiyor demişler. Yabancı kaynaklarda da bazı yerlerde de 72 saate kadar sonuclar katlanabilir demişler. Doktorum pazartesi gel bakalım dedi. Allah şükür kanamam vs de olmadı. İlk kontrolde son adet tarihi ile değerler bir olmuyor geç döllenme gibi duruyor ama rahim duvarın vs ideal kalınlıkta takip edelim dedi. Günler saatler geçmek bilmiyor. Bu sekilde yavaş artan deneyimli anneler var mı aranızda
Son artış 48 saatte bir değil ama 70 saatte bir ..20-22 yavaş olsa da diğer değerlerin ortalama içinde gözüküyor canım gönlünü ferah tut
Az artmamis ki, iki kat artacak mecbur diye bı durum yok yüzde atmış ve üzeri artış yeterli, senin değerlerinde gayet normal artmış, hayırlısıyla gelişir inşallahKızlar merhaba. Bu ay eşimle korunmadan birliktelik yaşadık. Planlı olduğu için regl günüm gelmeden test yaptım ve 18.98 değer ile gebeliği öğrendim. Doktorum henüz çok erken takip edelim dedi. İlk testi yaptıgımda 20 Mayıs 2025 di. Sonrasında ilk zamanlar biraz yavaş arttı. Değerlerim şu şekilde;
20.05.2025 - 18.98
22.05.2025 - 26.08
26.05.2025 - 71.48
Neden endişeleniyorsan derseniz eğer bazı yerlerde illa 48 saatte tam 2 katı olması gerekiyor demişler. Yabancı kaynaklarda da bazı yerlerde de 72 saate kadar sonuclar katlanabilir demişler. Doktorum pazartesi gel bakalım dedi. Allah şükür kanamam vs de olmadı. İlk kontrolde son adet tarihi ile değerler bir olmuyor geç döllenme gibi duruyor ama rahim duvarın vs ideal kalınlıkta takip edelim dedi. Günler saatler geçmek bilmiyor. Bu sekilde yavaş artan deneyimli anneler var mı aranızda
Kuzenimin doktoru haftaya göre artış geri olmadığı sürece %30 ve 30 un üstü normal karşılanabilir günlük dedi doğdu da yeğenim çok sağlıklıSon artış 48 saatte bir değil ama 70 saatte bir ..
Ama son değerim 48 saatte değilde yaklaşık 70 saatteki sonuc ..Az artmamis ki, iki kat artacak mecbur diye bı durum yok yüzde atmış ve üzeri artış yeterli, senin değerlerinde gayet normal artmış, hayırlısıyla gelişir inşallah
Son yaptıgım test 48 saat değil ama yaklaşık 70 saatim sonucuKuzenimin doktoru haftaya göre artış geri olmadığı sürece %30 ve 30 un üstü normal karşılanabilir günlük dedi doğdu da yeğenim çok sağlıklı
Yorumum tekrarlanmış kusura bakmayın allah bağışlasınSon yaptıgım test 48 saat değil ama yaklaşık 70 saatim sonucu
İlk değerlerde düzensizlik olmasi çok problem değil, yükselme devam eder inşallah, tekrar test ver bakalım ama aynı yerlerde aynı saatlerde olmasına dikkat et, saat ve yer farkında bile sonuçlarda farklar oluşurAma son değerim 48 saatte değilde yaklaşık 70 saatteki sonuc ..
Amin inşallahYorumum tekrarlanmış kusura bakmayın allah bağışlasın
Aynı saatte özen göstermemişim .. son testim 28 Mayıs - 31 mayıs arasındaki artış 70 saatte artan değer kötü mü sizceİlk değerlerde düzensizlik olmasi çok problem değil, yükselme devam eder inşallah, tekrar test ver bakalım ama aynı yerlerde aynı saatlerde olmasına dikkat et, saat ve yer farkında bile sonuçlarda farklar oluşur
Evet ama saatlere dikkat etmedim. 28-31 Mayıs arasındaki değerim 70 saatteki artış.Aşkımmm bütün kanları aynı yerde mi verdin acaba
Ben kötü olduğunu düşünmüyorum, çünkü beta düzensiz artıp normal bir şekilde gebeliği gelişip ilerleyenleri burada gördüm, saat farkı ve laboratuvar farkı da önemli, inşallah sağlıkla gelişir seninki de, sonraki değeri görmeden umutsuzluğa kapılmaAynı saatte özen göstermemişim .. son testim 28 Mayıs - 31 mayıs arasındaki artış 70 saatte artan değer kötü mü sizce
Himmm Allah’ın izniyle sağlıklı sağlıklı artarEvet ama saatlere dikkat etmedim. 28-31 Mayıs arasındaki değerim 70 saatteki artış.
Teşekkür ederim çok çok sagolunBen kötü olduğunu düşünmüyorum, çünkü beta düzensiz artıp normal bir şekilde gebeliği gelişip ilerleyenleri burada gördüm, saat farkı ve laboratuvar farkı da önemli, inşallah sağlıkla gelişir seninki de, sonraki değeri görmeden umutsuzluğa kapılma
Merhaba son durumunuz nedir ?Kızlar merhaba. Bu ay eşimle korunmadan birliktelik yaşadık. Planlı olduğu için regl günüm gelmeden test yaptım ve 18.98 değer ile gebeliği öğrendim. Doktorum henüz çok erken takip edelim dedi. İlk testi yaptıgımda 20 Mayıs 2025 di. Sonrasında ilk zamanlar biraz yavaş arttı. Değerlerim şu şekilde;
20.05.2025 - 18.98
22.05.2025 - 26.08
26.05.2025 - 71.48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?