Beta hcg değerim yükselir mi

Aley54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
56
13
3
26
Merhaba ben transferimin 8.günü kan testi yaptırdım 15.61 çıktı 11.gün 5.46 çıktı doktorum ilaçlarına devam et pazartesi tekrar kan testi yaptır gel dedi sizce yükselir mi lütfen beni bilgilendirir misiniz ?

Kimyasal olabilir düşmüş değer yukselmesi bence zor ama Allah büyük

Merhaba ben transferimin 8.günü kan testi yaptırdım 15.61 çıktı 11.gün 5.46 çıktı doktorum ilaçlarına devam et pazartesi tekrar kan testi yaptır gel dedi sizce yükselir mi lütfen beni bilgilendirir misiniz ?
Bu durumda ilaca devam ettirmezler. Değeriniz düşmüş. Yükseleceğini sanmıyorum.

Benim böyle olduğunda ilacı bıraktırdılar. Takip edildi. En son 79 dan 40 a düştü bıraktırıldı.

Bebek istiyoruz ve esim azospermi hic canlı hücre yok yani 🤷🏻‍♀️
Yasa takılma benimde esim azospermi 21 yaşında tedaviye basladim 26 yaşında hamile kaldim kizim 4.5 yasinda ama azospermi ve hamile kalabilmek cok cok iyi durumun bence devam et hamile kalabiliyorsan bu en buyuk avantaj senin için vazgecme

Kan testi verdim bugun 2 çıktı negatif tutmadı 😭 1 haftaya kadar regl olurmuşum tekrar başlıcam tedaviye Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah 🙏
Merhaba inşallah bir dahakine olur ama 22 yaşında tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz anlamadım

Yasa takılma benimde esim azospermi 21 yaşında tedaviye basladim 26 yaşında hamile kaldim kizim 4.5 yasinda ama azospermi ve hamile kalabilmek cok cok iyi durumun bence devam et hamile kalabiliyorsan bu en buyuk avantaj senin için vazgecme
Allah bagışlasın :) Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah bu kez 2 embriyo transfer edebileceklermis insallah bu sefer tutunur 🙏

Allah bağışlasın 🙏 Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşAllah bu kez iki embriyo transfer edebileceklermiş insAllah bu sefer tutunur 🙏

Allah bağışlasın 🙏 Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşAllah bu kez iki embriyo transfer edebileceklermiş insAllah bu sefer tutunur 🙏
Aminn en son 3 konulmuştu bana da 2 tanesini kaybettim sukur 1 tane sağlıklı oldu hayırlısı olsun hakkinizda

Back
X