Beta HCG değerim

Masal96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2021
13
0
1
28
Arkadaşlar merhaba, reglime daha 10 gün var. Son 3 4 gündür çok halsizim ve kasığıma sürekli kramplar giriyor. Dün acile gittik. Acilde doktor beta HCG ye de baktı değerim 2.39 çıktı. Doktor daha adetine 10 gün var hamilelik için bir şey diyemem dedi. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Yoksa bu değer normal mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗

5 in üstü kabul ediliyor . İnşallah yukselir .

Arkadaşlar merhaba, reglime daha 10 gün var. Son 3 4 gündür çok halsizim ve kasığıma sürekli kramplar giriyor. Dün acile gittik. Acilde doktor beta HCG ye de baktı değerim 2.39 çıktı. Doktor daha adetine 10 gün var hamilelik için bir şey diyemem dedi. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Yoksa bu değer normal mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗
Hamile mısınız belli oldu mu acaba bende dün adete 10 gün kala yaptırdım 3.29 çıktı yükselebilir diyenler oldu ama merak içindeyim bende pazartesi kaset test yapıcam bakalim

Hamile mısınız belli oldu mu acaba bende dün adete 10 gün kala yaptırdım 3.29 çıktı yükselebilir diyenler oldu ama merak içindeyim bende pazartesi kaset test yapıcam bakalim
Evet belli oldu, kimyasal gebelikmiş 😟 inşallah sizin de değeriniz yükselir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz 🙏🏻

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Benimde aynı şekilde de adetime 4 gün var 3,38 çıktı. Yükseldi mi değerleriniz

Merhabalar benimde 49.06 çıktı dün yaptırdım testi doktor olmadığı için kaç hafta olduğunu bilemiyorum sizce kaç haftalık
Hayırlı olsun hiç bilgim yok malesef

Bende 9 gün kala kan verdim 31.9 çıktı belki sizinki daha geç döllenme olmuştur 1 hafta sonra gene kan verseniz kesin öğrenmiş olursunuz

Back
X