Beta Hcg Değerim

hine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
23
8
1
Merhaba
26 Haziran son adet tarihim. 7 Ağustos'ta evde gebelik testim pozitif çıktı. Son adet tarihinden bu yana 6 haftalık olabileceğini düşündüğüm için doktora gittim. Kese göründü, ama embryo görünmedi. Ertesi gün kan testi verdim beta hcg değerim 9128 çıktı. Tekrar test vermeme gerek var mı? Bu ne anlama geliyor deneyimi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Doktor araştırıyorum, önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. Bir daha beta hcg testi vermeme gerek var mı?

karindan gorememis olabilir bebegi vajinal.baksa gorunurdu buyuk ihtimalle, kese olustuysa 1 haftaya bebekte gorunur. kan testi vermene gerek yok demis cunku kesenin gorulmesinden snra beta degerine.daha bakilmiyor sirada bebegi gorup kalp.atisini almak var insallah bir hafta icinde olacaktir bunlar endiselenme

Benim beta hcg normalde 0.100 çıkar ama bu defa 0.45 çıkmış bir umut var mı lütfen yardım edin çok istiyorum. Virgulle bile olsa yükselme olmus

sizce bende var mı sızın nasıl cıktı ?

Eklentiler

• 2C78BE37-887D-427C-BEE4-EC548ACED08B.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 371
İlk on dakika da çıktıysa bir umur ama 10 dakika sonra çıktıysa kuruma çizgisi çok yaşadım çünkü birçok markada kuruma çizgisi cikiyor
hemen çıktı bende 1-2 dk ıcınde 2 tane yaptım ust uste ama baska bı marka aldım sımdı yaptım cıkmadı cok garip

Kızlar sizce var mı adetimden 1 gün geçikti Eki Görüntüle 3287414
merhaba, bende sizin gibi erken öğrenenlerdenim. ama inanın erken öğrenmek pek iyi bir şey değil, gecikmeyi bekleyin bir hafta olunca öyle gidin doktora çünkü su an yalnızca kan testi yapılacak bu da yeterince fikir vermeyecek. ilk gebeliğimde gecikme olmadan öğrendim birkaç gün içinde düşük yaptım. düşük ve kimyasal gebelik ihtimali herkeste mevcutmuş. bir hafta gecikme olmadan gittim, şimdi de beta az yükselmiş, şüpheli bir yükselme var yani. daha yükselecek mi, kese görünecek mi yoksa başka bir ihtimal mi diye düşünerek kafayı yoruyorum. bence en az beş altı gün daha durun ve öyle kan verin, doktora öyle gidin. şu an size kan testi yapacak, yeteri kadar veri olmayınca tekrar birkaç gün arayla kan tahlili verecek. o bekleyiş daha kötü. gecikmeyi bekleyin. YouTube Dr Ayşe Duman videolarini izlerseniz dediğimi daha iyi anlayacaksınız. yani sağlıklı gebelik dışında farklı ihtimallerde var, bunu bekleyip tecrübe etmeniz daha iyi olacak
inşallah gönlünüzce olur, hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba bugun tüp bebek transfer sonrası 12. Gün. Test yaptırdım sonuç <5 çıktı. Bunun anlamı nedir. Sizce negatif mi ?

Bugün kan verdim 1472 nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…