Kanamanız ne zaman oldu_? Regl gibimiydiMerhaba arkadaşlar son adet günüm 16 ağustos. 10 eylülde hasta olmam gerekiyordu 9 eylülde akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı. 10 eylülde tekrar yaptım silik pozitif çıktı. Koyu renk kanama oldu. Bende bi gün sonra perşembe doktora gittim. Rahim duvarında kalınlaşma var dedi kan verdim beta değerim 96 çıktı cumartesi il dışındaydım olduğun yerde yaptırıp sonucu bana haber ver dedi ama cumaya kadar izinliymiş aradım ulaşamadım. Cumartesi yani testten iki gün sonra 316 çıktı. Ama çok heyecanlıyım. Tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?
Değeriniz iyi. 2 gün sonra tekrarlayın bence yine 2 katına çıktıysa sorun yoktur bi kaç hafta sonra da keseyi kalp atışını duyarsınız tebrik ederimMerhaba arkadaşlar son adet günüm 16 ağustos. 10 eylülde hasta olmam gerekiyordu 9 eylülde akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı. 10 eylülde tekrar yaptım silik pozitif çıktı. Koyu renk kanama oldu. Bende bi gün sonra perşembe doktora gittim. Rahim duvarında kalınlaşma var dedi kan verdim beta değerim 96 çıktı cumartesi il dışındaydım olduğun yerde yaptırıp sonucu bana haber ver dedi ama cumaya kadar izinliymiş aradım ulaşamadım. Cumartesi yani testten iki gün sonra 316 çıktı. Ama çok heyecanlıyım. Tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?
hayır koyu kahveydi. ve iki gün sürdü bittiKanamanız ne zaman oldu_? Regl gibimiydi
insallah yerlesme kanamasıdır canım. zaten kan degerlerinde düzgün artmıs.hayır koyu kahveydi. ve iki gün sürdü bitti
Çok teşekkür ederimMaşallah çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benim henüz gebeliğim yok ben sadece tebrik etmeye geldim
bence öyleydi adet gibi değildi.insallah yerlesme kanamasıdır canım. zaten kan degerlerinde düzgün artmıs.
Erken gebelik testi mi yaptınız kaset test mi acabaMerhaba arkadaşlar son adet günüm 16 ağustos. 10 eylülde hasta olmam gerekiyordu 9 eylülde akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı. 10 eylülde tekrar yaptım silik pozitif çıktı. Koyu renk kanama oldu. Bende bi gün sonra perşembe doktora gittim. Rahim duvarında kalınlaşma var dedi kan verdim beta değerim 96 çıktı cumartesi il dışındaydım olduğun yerde yaptırıp sonucu bana haber ver dedi ama cumaya kadar izinliymiş aradım ulaşamadım. Cumartesi yani testten iki gün sonra 316 çıktı. Ama çok heyecanlıyım. Tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?
erken gebelik testi yaptımErken gebelik testi mi yaptınız kaset test mi acaba
Son adetin ne zamandıMerhaba kızlar
Patatesi 366
Perşembe 656
Cumartesi 956.23
Kızlar sizce nasıl. Bundan öncesinde 2 tanesi embriyo gelişmedi bu 3ğncü. Korkuyorum doğrusu
9 Ağustos da son adetimSon adetin ne zamandı
Doktora gittinizmi acaba muayene ettimi?9 Ağustos da son adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?