Beta hcg degerime bakar mısınız

Meraklihatunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.029
1.019
63
Kızlar reglim 9 gün gecikti. Bugün kan verdim 23.6 çıktı. Kendi doktorum %99 hamilesin dedi acildeki doktor belli olmaz biraz dusuk dedi. Sizce nasil degerim. Gec döllenme olduguna eminim aslında ama sizce nasil deger

Kızlar reglim 9 gün gecikti. Bugün kan verdim 23.6 çıktı. Kendi doktorum %99 hamilesin dedi acildeki doktor belli olmaz biraz dusuk dedi. Sizce nasil degerim. Gec döllenme olduguna eminim aslında ama sizce nasil deger
Evet değer düşük İki gün arayla iki kan ver iki kat artarsa normaldir

Yukselir ama dimi sizin başınıza geldi mi cok tedirginim
Geldi iki sefer kimyasal oldu ama şimdi yine hamileyim bunda da ilk değerim 76 çıktı dedim kesin kimyasal yine diye iki gün arayla kan verdim sonuç güzel gitti kesede gozukdu inşallah seninde öyle olur mutlaka kan ver takip et

Ben yaşadım doktorlar her hafta kan tahlili alıyorlar dış gebelik mi diye kontrol ediyorlar kese varsa ultrasondan veya erkense alttan ultrasondan bakıyorlar takip 9 ve 10 Haftaya kadar sürüyor degerin yükselmelerini beklerler çünkü geç oluşabiliyormuş bende hcg en son 500lere çıktı daha yükselmedi kese vardı ama bebek oluşmadı Rabbim isteyen tüm annelere nasip etsin bebiş

Düzenli takip edin artış gösterirse sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…