- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Evet değer düşük İki gün arayla iki kan ver iki kat artarsa normaldirKızlar reglim 9 gün gecikti. Bugün kan verdim 23.6 çıktı. Kendi doktorum %99 hamilesin dedi acildeki doktor belli olmaz biraz dusuk dedi. Sizce nasil degerim. Gec döllenme olduguna eminim aslında ama sizce nasil deger
Yukselir ama dimi sizin başınıza geldi mi cok tedirginimEvet değer düşük İki gün arayla iki kan ver iki kat artarsa normaldir
Slm benimde 27 çıktı iki gün sonra tekrsr yapılması gerekir siz yaptrdnzmi kaç çıktıYukselir ama dimi sizin başınıza geldi mi cok tedirginim
Geldi iki sefer kimyasal oldu ama şimdi yine hamileyim bunda da ilk değerim 76 çıktı dedim kesin kimyasal yine diye iki gün arayla kan verdim sonuç güzel gitti kesede gozukdu inşallah seninde öyle olur mutlaka kan ver takip etYukselir ama dimi sizin başınıza geldi mi cok tedirginim
Ben daha bugün ilk kan verdim 2.yi vermedim. Evde de idrar testi yaptim silik çıktıSlm benimde 27 çıktı iki gün sonra tekrsr yapılması gerekir siz yaptrdnzmi kaç çıktı
Kimyasal oldugunda regliniz ne kadar geciktiGeldi iki sefer kimyasal oldu ama şimdi yine hamileyim bunda da ilk değerim 76 çıktı dedim kesin kimyasal yine diye iki gün arayla kan verdim sonuç güzel gitti kesede gozukdu inşallah seninde öyle olur mutlaka kan ver takip et
Kac cikmsti değerinizGeldi iki sefer kimyasal oldu ama şimdi yine hamileyim bunda da ilk değerim 76 çıktı dedim kesin kimyasal yine diye iki gün arayla kan verdim sonuç güzel gitti kesede gozukdu inşallah seninde öyle olur mutlaka kan ver takip et
İlk kimyasal da degrim 30 du üç gün de. Geldi adetim digeride 80 di oda ikici günde geldi adetKimyasal oldugunda regliniz ne kadar gecikti
Ama senin ki geç döllenme olabilir mutlaka takip et çünkü çok gecikmen olmuşKac cikmsti değeriniz
Yarin kan vericem inşallah yükselir hicbir belirtim yok bu aradaAma senin ki geç döllenme olabilir mutlaka takip et çünkü çok gecikmen olmuş
Benim artik 9. Gun gecikmem kimyasal olsa bu kadar gecikir miydiİlk kimyasal da degrim 30 du üç gün de. Geldi adetim digeride 80 di oda ikici günde geldi adet
Gecmis olsun canım inşallah en kısa zamanda hamile olursun benim değer 27 iki sonra 80 çıktı sence nasılİlk kimyasal da degrim 30 du üç gün de. Geldi adetim digeride 80 di oda ikici günde geldi adet
Gayet iyi canım sağlıkla gelsin inşallahGecmis olsun canım inşallah en kısa zamanda hamile olursun benim değer 27 iki sonra 80 çıktı sence nasıl
Saolun Allah razı olsun sizinde sağlıkla gelsinGayet iyi canım sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallahSaolun Allah razı olsun sizinde sağlıkla gelsin
Düzenli takip edin artış gösterirse sorun yokKızlar reglim 9 gün gecikti. Bugün kan verdim 23.6 çıktı. Kendi doktorum %99 hamilesin dedi acildeki doktor belli olmaz biraz dusuk dedi. Sizce nasil degerim. Gec döllenme olduguna eminim aslında ama sizce nasil deger
Gecmis olsun canım inşallah en kısa zamanda hamile olursun benim değer 27 iki sonra 80 çıktı sence nasıl
Şuan yine hamileyim inşallah sağlıkla gelirGecmis olsun canım inşallah en kısa zamanda hamile olursun benim değer 27 iki sonra 80 çıktı sence nasıl
Evet gecikmeye bildirdi inşallah iki kat artış gösterir takip et mutlaka canım sağlıkla gelsin bebişBenim artik 9. Gun gecikmem kimyasal olsa bu kadar gecikir miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?