BETA HCG DEĞERİME BAKAR MISINIZ

bir daha ne zaman gideceksiniz kontrole? Umarım sağlıklı bir gebeliktir molde yolk sacı olmaz sonucta var gibi dediyse belli ki bi şeyler görmüş dua edicem size umarım güzel geçer bir sknraki kontrol
Allah razı olsun bu sabah gittim 2 gün sonra gel dedi yani perşembe gidicem
Mol gebelikte 2 tür varmış ikinci türde kalp atışı duyuluyor ama 7-8. Haftada duruyormuş o yüzden bekleyeceğiz dedi ama zor bir süreç kürtajı riskleri vs biliyorsunuz..
her duanıza minnettarım teşekkür ederim

Allah razı olsun bu sabah gittim 2 gün sonra gel dedi yani perşembe gidicem
Mol gebelikte 2 tür varmış ikinci türde kalp atışı duyuluyor ama 7-8. Haftada duruyormuş o yüzden bekleyeceğiz dedi ama zor bir süreç kürtajı riskleri vs biliyorsunuz..
her duanıza minnettarım teşekkür ederim
öyle tabii hem riskli hem 1 sene gebelik yasak...umarım öyle kürtaja falan gerek kalmıycak bir durumdur inşallah mol değildir

Bebim bildiğim binli rakamlarda nokta virgül olmuyor,küsürat için virgül kullanıyorlar.
Mesela benim 7430,45 gibiydi rakamı tam hatırlamıyorum da böyle yazdılar.
4+4 için çok yüksek bi değer
Kafam karıştı
Sizin sanki 10 gibi geldi bana ama bilemedim
Bir daha kan verecek misiniz
Canım şimdi yorumunu okudum hamile misin çoooook sevindim senin adına seni buralarda hep görüyordum♥️ lütfen bana da dua et yoksa kafayı yemek üzereyim...

Canım şimdi yorumunu okudum hamile misin çoooook sevindim senin adına seni buralarda hep görüyordum♥️ lütfen bana da dua et yoksa kafayı yemek üzereyim...
Ya hamile değilim daha kötüsü geldi başıma canım :(
yıllardır tüp bebek deniyorum mucize oldu kendiliğinden gebe kaldım ama buna da doktor Mol gebelik dedi kanser taraması yapılacakmış gebe kalmak 1 sene yasakmış vs.. İnan ben de her şeyimin tükendiği noktadayım..

Yaaa aşk olsun deme öyle
İnan vakti zamanı varmış ya.
Çok teşekkür ederim🥹 Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler versin inşaAllah🤲🏼 çok sağol
Evet çok bekledim
Ne yaşadığını anlayabiliyorum ama vakti zamanı değilse ne yaptıysam boşmuş
O gözyaşlarım mesela 🥹 kendimi de parçalasam Rabbimin uygun gördüğü zamandan öncesine alamadım zamanı

Ya hamile değilim daha kötüsü geldi başıma canım :KK43:
yıllardır tüp bebek deniyorum mucize oldu kendiliğinden gebe kaldım ama buna da doktor Mol gebelik dedi kanser taraması yapılacakmış gebe kalmak 1 sene yasakmış vs.. İnan ben de her şeyimin tükendiği noktadayım..
Çok zor ama iyi düşün lütfen mol gebeliklerde de normal gebelik oluştuğu oluyormuş. Çok zor süreçler herşey gönlüne göre olsun canım üzülme

Yaaa aşk olsun deme öyle
Çok teşekkür ederim🥹 Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler versin inşaAllah🤲🏼 çok sağol
Evet çok bekledim
O gözyaşlarım mesela 🥹 kendimi de parçalasam Rabbimin uygun gördüğü zamandan öncesine alamadım zamanı
Gerçekten öyle ama insan kendine anlatamıyo işte bazen😞 Çok şükür tabi bugünüme. İnşallah bana da nasip olur en yakın zamanda bana da benim gibi isteyen herkese de🤲

Gerçekten öyle ama insan kendine anlatamıyo işte bazen😞 Çok şükür tabi bugünüme. İnşallah bana da nasip olur en yakın zamanda bana da benim gibi isteyen herkese de🤲
Benimde üç yıldır olmuyordu ve bu ay 11 günlük gecikmem var kan testi 4045 çıktı sizce normal mi keseyi gorurmuyum çok korkuyorum dış gebelik durumu olur diye
Kese bu değerle görünmediyse mol olma ihtimali çok yüksek:KK43: ya da ikiz falan ama ikizlerde bile adet gexikince 3bin civarı falan çıkıyor diye biliyor

canım benim 15 gün gecikmeyle beta değerim 6178di bugün 12k falandır. bakalım yarın kontrolüm var 2 katı arttıysa sıkıntı yoktur bende ilk başta normal olmadığını düşindüm ama şu an iyi düşünmeye çalışıyorum yarın keseyi ve yolk sacını görürsek yazarım buraya:)

Mutlaka başka bir doktora gidin koç gebelik olduğu söylenen arkadaşın şu an sağlıkla ilerliyor gebeliği. O ilk doktora kalsa hemen kürtaj yapacaktı. Doktorlar da yanılıyor unutmayın

Yaaa aşk olsun deme öyle
Evet çok bekledim
Yaaaa sizde mi hamilesiniz aşırı mutlu oldum şuan 🥰🥰🥰 bir kaç kere yorumlaşmıstık size clifela alakalı da sorular sormuştum. Rabbim sağ salim kucaklarımıza aldığımız günü de yaşatsın inşallah ♥️ kaç haftalıksınız 🫠

Benim de bugün ultrasonda sadece gölge var dedi doktor başta yok gibi dedi beta 1660 çıktı 4 haftalığa göre çok yüksek sanırım şüphelendim

Yaaa sanırım siz de 😍 çok teşekkür ederim inşaAllah sağlıkla gelsinler ya 😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Eminim konuşmuşuzdur çok kişiyle konuşuyorum ama kullanıcı ismin tanıdık 😍😍😍 hayırla sağlıkla gelsin inşaAllah minikler 😍
Yaaaa sizde mi hamilesiniz aşırı mutlu oldum şuan 🥰🥰🥰 bir kaç kere yorumlaşmıstık size clifela alakalı da sorular sormuştum. Rabbim sağ salim kucaklarımıza aldığımız günü de yaşatsın inşallah ♥️ kaç haftalıksınız 🫠

Yaaa sanırım siz de 😍 çok teşekkür ederim inşaAllah sağlıkla gelsinler ya 😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Eminim konuşmuşuzdur çok kişiyle konuşuyorum ama kullanıcı ismin tanıdık 😍😍😍 hayırla sağlıkla gelsin inşaAllah minikler 😍
Evet çok şükür bende hamileyim 9+1 olduk 🥹 22 ay sonra gelen mucizem

Evet çok şükür bende hamileyim 9+1 olduk 🥹 22 ay sonra gelen mucizem
Bizim de 1,5 sene olmuştu çok şükür Rabbime 🤲🏼 buradaki herkese dua ediyorum Rabbim çok büyük🙏🏼♥️
Ben de 8+6 🥰 aynı anda hamile kalmışız demek ki

Bizim de 1,5 sene olmuştu çok şükür Rabbime 🤲🏼 buradaki herkese dua ediyorum Rabbim çok büyük🙏🏼♥️
Ben de 8+6 🥰 aynı anda hamile kalmışız demek ki
Evet canım haziran ayı ikimizde ♥️ rabbim kucağımıza aldığımız günü de göstersin

Back
X