Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
regle 6 gün kala hayatımda hiç yaşamadığım kadar şiddetli bir sol kasık ağrısı ile doktora gittim. yaklaşık 1 haftadır böyle bir ağrıyı çekiyorum ara ara şiddetli ara ara çalışırken işe dalıyorum hafifliyor. Doktor regl gecikmediği için gebelikten şüphelenemem dedi ama yine beta bakalım dedi sonuçlar yaklaşık 1 saat sonra çıktı <0.100 yani negatifim bana ağrı kesici olarak buscopan alabileceğimi söyledi. Burada değerleri sonradan yükselip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar olmuş. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı ? bat son 4 gün şiddetli kasık ağrım , baş ağrım ve baygınlık hissim dışında bir sorunum yok
regle 6 gün kala hayatımda hiç yaşamadığım kadar şiddetli bir sol kasık ağrısı ile doktora gittim. yaklaşık 1 haftadır böyle bir ağrıyı çekiyorum ara ara şiddetli ara ara çalışırken işe dalıyorum hafifliyor. Doktor regl gecikmediği için gebelikten şüphelenemem dedi ama yine beta bakalım dedi sonuçlar yaklaşık 1 saat sonra çıktı <0.100 yani negatifim bana ağrı kesici olarak buscopan alabileceğimi söyledi. Burada değerleri sonradan yükselip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar olmuş. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı ? bat son 4 gün şiddetli kasık ağrım , baş ağrım ve baygınlık hissim dışında bir sorunum yok
Dayanamıycam yazıcam. Bilginiz yoksa yorum yapmasanız mı acaba. İnsanların üzülerek açtığı konuya beşiz mi hahaha falan demek çok kötü ve kalp kırıcı. Mol gebeliği bilmiyorsanız yazmazsınız. Özellikle gebelik konusunda konu açanlar zaten hassas oluyor ben de çok hassasım çok üzülüyorum böyle okuyunca
Hanımlar ben 6 gun once beta testi yaptirdim iki cikti ondan sonraki testi iki gun icinde yaptirdim 7 cikti ama su an adet oldum yani kisacasi tekrar kan vermelimiyim ilk bebegim 13 haftaliken dusmustu o yuzden biraz endiseleiyim ve de umuda kapilmak istemiyorum