- 23 Ağustos 2025
- 625
- 915
- 18
- Konu Sahibi sorusormayageldim1905
-
Değerin kaç çıktığı önemli değil herkeste bir olmaz çünkü kaç gün sonra yerleşti bebek bunu net olarak bilemeyiz değişiklik gösterebiliyor. Kiminin ilişkiden 5 gün sonra kiminin 8 gün sonra yerleşip beta yükselmeye başlıyor mesela. Bu sebeple ilk değer için bir şey demek mümkün değil. Önemli olan 2 günde bir en az yüzde 60 oranında artış olması.Kızlar son adet tarihim 19 Ağustos'tu. Yumurtlamayı da 30 Ağustos gibi gördüm. Beta degerim 99.4 çıkmış sizce nasıl? 4 haftalık gebe sayılıyorum son adet tarihine göre hesaplanıyormuş. Bana biraz değer düşük gibi geldi. 200 falan bekliyordum
Teşekkür ederimDeğerin kaç çıktığı önemli değil herkeste bir olmaz çünkü kaç gün sonra yerleşti bebek bunu net olarak bilemeyiz değişiklik gösterebiliyor. Kiminin ilişkiden 5 gün sonra kiminin 8 gün sonra yerleşip beta yükselmeye başlıyor mesela. Bu sebeple ilk değer için bir şey demek mümkün değil. Önemli olan 2 günde bir en az yüzde 60 oranında artış olması.
Gerilemiş sankiKızlar geç döllenme oldu galiba doktor tam bilemedi bebek geç gözüktü beta değerime bakmak istedi çarşamba günü test verdim 12800 çıktı cuma verdim 12400 çıktı normal mi yoksa yarında vermeli miyim?
2 günde bir iki katı olduğu için pazartesi tekrar verin derim.Kızlar geç döllenme oldu galiba doktor tam bilemedi bebek geç gözüktü beta değerime bakmak istedi çarşamba günü test verdim 12800 çıktı cuma verdim 12400 çıktı normal mi yoksa yarında vermeli miyim?
Adetim geciktikten 2 gün sonra kan verdim 63.5 tu bugün 6+5 teyiz kalp atışını duydukk geç döllenme olabiliyor sıkma canınıKızlar son adet tarihim 19 Ağustos'tu. Yumurtlamayı da 30 Ağustos gibi gördüm. Beta degerim 99.4 çıkmış sizce nasıl? 4 haftalık gebe sayılıyorum son adet tarihine göre hesaplanıyormuş. Bana biraz değer düşük gibi geldi. 200 falan bekliyordum
Yumurtlamama göre henüz en fazla 12 günlük. Galiba normal. Teşekkür ederim içime su serptinizAdetim geciktikten 2 gün sonra kan verdim 63.5 tu bugün 6+5 teyiz kalp atışını duydukk geç döllenme olabiliyor sıkma canını
Ama iki günde bir kan vermeyi ihmal etme canım en az iki kere verYumurtlamama göre henüz en fazla 12 günlük. Galiba normal. Teşekkür ederim içime su serptiniz
Yarın vermeli miyim ? Bir yerde 48 ile 72 saat aralığında değişir okumustum o kafamı karıştırdı2 günde bir iki katı olduğu için pazartesi tekrar verin derim.
Sen bilirsin çok hassas konular bir şey diyemiyorumYarın vermeli miyim ? Bir yerde 48 ile 72 saat aralığında değişir okumustum o kafamı karıştırdı
Canım sen yine aynı kan verdiğin yere 2 gün sonra aynı saatte git zaten sağlıklıdır ama için rahat etsinYarın vermeli miyim ? Bir yerde 48 ile 72 saat aralığında değişir okumustum o kafamı karıştırdı
Keseyi kaçıncı hafta gördünüzCanım sen yine aynı kan verdiğin yere 2 gün sonra aynı saatte git zaten sağlıklıdır ama için rahat etsin
5. Haftada kalp atışını 6+2deKeseyi kaçıncı hafta gördünüz
Farklı hastanelere mi gittiniz acaba her hastanenin ölçümü farklı oluyor. Zaten arada çok fark da yok.Bnde keseyi 5 haftada 6 haftada kalp atışını gördim ama ilk doktorum bilemedi bnde bir profesöre gittm o da beta değerimi istedi yüksleme olmayınca içime kurt düştü
Dr bir sorun olsaydı söylerdi benceBeta değerini aynı hastanede verdim.
Benimde son adet tarihime göre bebek daha büyük olması grekiyor dedi doktor ama geç döllenme olmuş olabilir dedi bnce geç döllenme olmusturAdetim geciktikten 2 gün sonra kan verdim 63.5 tu bugün 6+5 teyiz kalp atışını duydukk geç döllenme olabiliyor sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?