Beta HCG Değerime bakar mısınız

sorusormayageldim1905

İyilik iyidir.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
625
915
18
Kızlar son adet tarihim 19 Ağustos'tu. Yumurtlamayı da 30 Ağustos gibi gördüm. Beta degerim 99.4 çıkmış sizce nasıl? 4 haftalık gebe sayılıyorum son adet tarihine göre hesaplanıyormuş. Bana biraz değer düşük gibi geldi. 200 falan bekliyordum

Değerin kaç çıktığı önemli değil herkeste bir olmaz çünkü kaç gün sonra yerleşti bebek bunu net olarak bilemeyiz değişiklik gösterebiliyor. Kiminin ilişkiden 5 gün sonra kiminin 8 gün sonra yerleşip beta yükselmeye başlıyor mesela. Bu sebeple ilk değer için bir şey demek mümkün değil. Önemli olan 2 günde bir en az yüzde 60 oranında artış olması.

Teşekkür ederim

Kızlar geç döllenme oldu galiba doktor tam bilemedi bebek geç gözüktü beta değerime bakmak istedi çarşamba günü test verdim 12800 çıktı cuma verdim 12400 çıktı normal mi yoksa yarında vermeli miyim?

Adetim geciktikten 2 gün sonra kan verdim 63.5 tu bugün 6+5 teyiz kalp atışını duydukk geç döllenme olabiliyor sıkma canını

Bnde keseyi 5 haftada 6 haftada kalp atışını gördim ama ilk doktorum bilemedi bnde bir profesöre gittm o da beta değerimi istedi yüksleme olmayınca içime kurt düştü

Bnde keseyi 5 haftada 6 haftada kalp atışını gördim ama ilk doktorum bilemedi bnde bir profesöre gittm o da beta değerimi istedi yüksleme olmayınca içime kurt düştü
Farklı hastanelere mi gittiniz acaba her hastanenin ölçümü farklı oluyor. Zaten arada çok fark da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…