beta hcg değerime bakarmısınız lutfeeeen

Omrum08

Şükürler olsun sana Rabbim...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
276
163
Arkadaşlar ben bu ay adetimi farklı gördüm doktoroda o sebepten gitmiştim az oluyodu kan istedi sonuç 8.65 duşukde yapıyo olabilirsin dedi ama ağrım falan hiç bişey yok üstüne de görüyo olabilirmişim perşembe günü tekrar kan vercem benim gibi olan varssa yardım edebilirmi lutfen

Farklı derken nasil gördün canm değerine göre yeni bir gebelik bence

Geç yumurtlamis olabilirsiniz değer aslında hamile olduğunu gösteriyor ama düşük tabiki, ya çok yeni yada kimyasal gebelik falan oluşmuş olabilir , buda değerin her gün iki katına yükselmesi ile anlaşılır canım.. İstiyormuydunuz

Geç yumurtlamis olabilirsiniz değer aslında hamile olduğunu gösteriyor ama düşük tabiki, ya çok yeni yada kimyasal gebelik falan oluşmuş olabilir , buda değerin her gün iki katına yükselmesi ile anlaşılır canım.. İstiyormuydunuz
Ewet tabikide istiyodum 6 senelik ewliyim ve hiçç hamile kalamadım ilk defa kan değerim böyle çıktı doktorda iki gün sonra tekrar kan ver deyince umitlendim tabii haliyle

Kimyasal gebelikmiş duştu değerim doktor çok küçük olduğundan tutunamadığı için düşmüş dedi ama en gebe kalabildiğime seviniyorum

bu gün adetin 11 günü hala adet olmadım ama bel ağrısından da duramıyorum. 15gün önce değerim 0,100 dü bir hafta önce yine 0,100 dü bu günkü tahlilim yine 0,100. sabitlendi kaldı bu rakamda, daha da yükselmez herhalde içtim şimdi adet söktürücüyü bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin ama ilk defa bu kadar çok gecikmişti adetim çok ümitliydim :KK43:

X