Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani adetin geçeli 2 gün değilmi?Adetimin 2. Günü beta hcg 101.2 çıktı sizce bu değer nasıl?
cnm adet günü benim 500 lerdeydi,önemli olan 2 gün sonra ikiye katlaması.....Değeri 25 olanıda duydum çok şükür dünyaya geldi sağlıkla....Bu arada hayırlı olsun mercimeğin:)Evet canım bugün 3. Günüm dün kan testinde 101.2 çıktı
Anladım canım çok teşükkür ederim inşallah bi sorun çıkmazcnm adet günü benim 500 lerdeydi,önemli olan 2 gün sonra ikiye katlaması.....Değeri 25 olanıda duydum çok şükür dünyaya geldi sağlıkla....Bu arada hayırlı olsun mercimeğin:)
Canım çok teşekkür ederim yarın tekrar yaptrcm umarım değerim artmştr. Allah yardımcın olsunKonunu taşırlar tahminen bunu burya yazmak yerine gebelik bolumune yazabilirsin beta değerine gelnce cnm tebrkler hamlesn ama değer henuz az 2 gun arayla 2 kat artması lazım benmde boyle başlayıp hısranla btmşti umrım sennkş devam eder hayrlı olsn
Doktorum değerin çok düşük kendine dikkat et bu 2 hafta dedi. İnşallah bi sıkıntı olmazNormal olabilir..yumurtlama ve dollenme gunune gore deger artabilir azalabilir doktorun ne dedi. Benim 4 gun gectiginde binlerdeydi ustelikte gec dolleme olmustu.bir hafta onceki degerim 0 cikmisti bir anda cok hizli yukselmisti sende tekrar yaptir sonucuna gore tejrar degerlendirilir
Canım çok teşekkür ederim yarın tekrar yaptrcm umarım değerim artmştr. Allah yardımcın olsun
Doktorum değerin çok düşük kendine dikkat et bu 2 hafta dedi. İnşallah bi sıkıntı olmaz
İnşallah canımGec dollenme olabilir iyi dusun iyi olsun
Aminn Allah razı olsn. İnşallah yarn yükselmiş olck.Önemli olan katlayarak gitmesi.
Allahım hakkınızda hayırlısını versin.
adetimin olması gereken tarihten 3 gün sonra 133 dü değerim. şu an 22 aylık kızım :) Hayırlı olsunAdetimin 2. Günü beta hcg 101.2 çıktı sizce bu değer nasıl?