Canım merhaba bata kaç gün kala 1.20 çıktı ? Bata 4 gün var 1.20 çıktı ihtimalim var mıSelamlar, önce 1.20 olan beta hcg 51,60 yükseldi. Hala adet olmadım. Yorum yapmak için cok erken deniliyor. Burada ki tüm komu başlık içeriklerine baktım, ancak bu konu için özel açılmış bir başlık yoktu. Sizlerde ilk hangi değerde öğrendiyseniz yazabilir misiniz? Belki umutsuzluğa kapılanlar olur ise beta yüzünden belki biraz bu başlığa yazılanlar ile iyi hissedilebilir. Bende bidaz tedirginim. Simdiden cok teşekkür ederim
Bencs ihtimaliniz olabilir. Ben pco yum o yüzden bilemiyorum bat ne zaman. En son adetim 24 subattı. Beta yı 23 martta olcturdum, 1.20 ydı. Sonra 27 martta baktırdım 51 di. Yarın doktora gideceğimCanım merhaba bata kaç gün kala 1.20 çıktı ? Bata 4 gün var 1.20 çıktı ihtimalim var mı
Çook sevindimm , Allahım inşallah benimde öyle olur 2 gün sonra tekrarlayacağım o zaman nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum . 1.20 iken idrar testi yapmışmıydınız ?Bencs ihtimaliniz olabilir. Ben pco yum o yüzden bilemiyorum bat ne zaman. En son adetim 24 subattı. Beta yı 23 martta olcturdum, 1.20 ydı. Sonra 27 martta baktırdım 51 di. Yarın doktora gideceğim
Yapmadım, ama muhtemelen cıkmazdı. Ancak ovü yapmıştık. İki cizgi vardı, cok cok koyu değildi ama belirgin bir koyuluk vardı. Acaba mı demiştim ama pco da da hep iki cift cizgi cıktıgını okudum burdan. O yüzden ihtimal vermedim.Çook sevindimm , Allahım inşallah benimde öyle olur 2 gün sonra tekrarlayacağım o zaman nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum . 1.20 iken idrar testi yapmışmıydınız ?
Hayirli olsun canım darısı basimaYapmadım, ama muhtemelen cıkmazdı. Ancak ovü yapmıştık. İki cizgi vardı, cok cok koyu değildi ama belirgin bir koyuluk vardı. Acaba mı demiştim ama pco da da hep iki cift cizgi cıktıgını okudum burdan. O yüzden ihtimal vermedim.
Selamlar, önce 1.20 olan beta hcg 51,60 yükseldi. Hala adet olmadım. Yorum yapmak için cok erken deniliyor. Burada ki tüm komu başlık içeriklerine baktım, ancak bu konu için özel açılmış bir başlık yoktu. Sizlerde ilk hangi değerde öğrendiyseniz yazabilir misiniz? Belki umutsuzluğa kapılanlar olur ise beta yüzünden belki biraz bu başlığa yazılanlar ile iyi hissedilebilir. Bende bidaz tedirginim. Simdiden cok teşekkür ederim
Merhabalar bende bugün test yaptm çok silik ikinci çizgiyi gördüm 3yildir çocuğumuz olmuyor tüp bebek bile denedim tutmadı ilkkez ikinci silik çizgiyi gördüm ama kanımda 1.20cikti beta şuan ne düşüncemi blmyorumSelamlar, önce 1.20 olan beta hcg 51,60 yükseldi. Hala adet olmadım. Yorum yapmak için cok erken deniliyor. Burada ki tüm komu başlık içeriklerine baktım, ancak bu konu için özel açılmış bir başlık yoktu. Sizlerde ilk hangi değerde öğrendiyseniz yazabilir misiniz? Belki umutsuzluğa kapılanlar olur ise beta yüzünden belki biraz bu başlığa yazılanlar ile iyi hissedilebilir. Bende bidaz tedirginim. Simdiden cok teşekkür ederim
canım ikinci silik çizgi 5-10 dakka içerisinde hemen mi çıktı yoksa bekledimi ? Eğer dediğim sürede hemen çıktıysa vardır ama beklediyse kuruma cizgisi oluyor bu testlerde malesefMerhabalar bende bugün test yaptm çok silik ikinci çizgiyi gördüm 3yildir çocuğumuz olmuyor tüp bebek bile denedim tutmadı ilkkez ikinci silik çizgiyi gördüm ama kanımda 1.20cikti beta şuan ne düşüncemi blmyorum
2 gün arayla 18,88 - 59,62 - 167,63 çıktı son tahlilden sonra 4.gün 998 çıktı son tahlili verdiğim günden tam 1 hafta sonra keseyi ve yolk kesesini gördük biraz bekle derim betanın artmasını hemen gitme doktora kese yok saglksız derler başıma geldi çünkü moralini bozma bosyereSelamlar, önce 1.20 olan beta hcg 51,60 yükseldi. Hala adet olmadım. Yorum yapmak için cok erken deniliyor. Burada ki tüm komu başlık içeriklerine baktım, ancak bu konu için özel açılmış bir başlık yoktu. Sizlerde ilk hangi değerde öğrendiyseniz yazabilir misiniz? Belki umutsuzluğa kapılanlar olur ise beta yüzünden belki biraz bu başlığa yazılanlar ile iyi hissedilebilir. Bende bidaz tedirginim. Simdiden cok teşekkür ederim
10yada 15 dakika içinde çıktı 2tane farklı test yaptım ikisinde de çıktı ama bekledikten sonracanım ikinci silik çizgi 5-10 dakka içerisinde hemen mi çıktı yoksa bekledimi ? Eğer dediğim sürede hemen çıktıysa vardır ama beklediyse kuruma cizgisi oluyor bu testlerde malesef
msela bekliyo 1 saat snra bakıyosun cizgi çıkıyor ya o kuruma cizgisi oluyor canım ilk 5/10 dakka icinde ckan testi baza al10yada 15 dakika içinde çıktı 2tane farklı test yaptım ikisinde de çıktı ama bekledikten sonraçok istyoruz tüp bebek bile tutmadı smdide böyle olunca bilmiyorum gerçekten ama değerim 1.20olunca umudum da kalmadı açıkçası
Umarım,2700de yaptırdım ilk testimi
50 gayet iyi bir değer. 5 üzeri pozitif kabul edilir. 2 günde 1 tekrarlayın yükselişe bakın.
Gebelik var, sağlıklı mıdır bilinemez şu an. O sebeple erken. Sağlıksızsa vücut bu süreçte atar. Umarım tutunur
Teşekkür ederim, ah nasıl endişeliyim bi bilseniz.. bin tane yere baktım, yazılar okudum. Beklemekten başka sansım yok, yarın 12 de randevum2 gün arayla 18,88 - 59,62 - 167,63 çıktı son tahlilden sonra 4.gün 998 çıktı son tahlili verdiğim günden tam 1 hafta sonra keseyi ve yolk kesesini gördük biraz bekle derim betanın artmasını hemen gitme doktora kese yok saglksız derler başıma geldi çünkü moralini bozma bosyere
yarın ne icin randevu aldın en son değerin kaç çıkmıştıTeşekkür ederim, ah nasıl endişeliyim bi bilseniz.. bin tane yere baktım, yazılar okudum. Beklemekten başka sansım yok, yarın 12 de randevum
Betalar alfalar değerinde olmayıp hane olanını çok biliyorum. Bekleyip bir süre daha sonra tekrar baktirip iki değeri karşılaştırmak gerekSelamlar, önce 1.20 olan beta hcg 51,60 yükseldi. Hala adet olmadım. Yorum yapmak için cok erken deniliyor. Burada ki tüm komu başlık içeriklerine baktım, ancak bu konu için özel açılmış bir başlık yoktu. Sizlerde ilk hangi değerde öğrendiyseniz yazabilir misiniz? Belki umutsuzluğa kapılanlar olur ise beta yüzünden belki biraz bu başlığa yazılanlar ile iyi hissedilebilir. Bende bidaz tedirginim. Simdiden cok teşekkür ederim
Cumartesi baktırdım, 51 di. Yarın kadın doğuma gözükeceğimyarın ne icin randevu aldın en son değerin kaç çıkmıştı
bugun daha değerin 100 küsürlerdedir çook erkenn ama git genede ben değerim 18 iken gittim pıhtılasmam icin igne yazıdrdm folik asit verdi falan ama suan kese dahi gozukmez habern olsn cok erken cnkuCumartesi baktırdım, 51 di. Yarın kadın doğuma gözükeceğim
Canım ne oldu sonuç yükselme olmuştur inşallahCumartesi baktırdım, 51 di. Yarın kadın doğuma gözükeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?