Sanki ben hamile kalmış gibi mutlu oldum yazılarda ki o endişeni gördüm ya Rabbım sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşturmayı nasip etsin inşallah bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah ❤
Sanki ben hamile kalmış gibi mutlu oldum yazılarda ki o endişeni gördüm ya Rabbım sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşturmayı nasip etsin inşallah bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah ❤
Selamlar, önce 1.20 olan beta hcg 51,60 yükseldi. Hala adet olmadım. Yorum yapmak için cok erken deniliyor. Burada ki tüm komu başlık içeriklerine baktım, ancak bu konu için özel açılmış bir başlık yoktu. Sizlerde ilk hangi değerde öğrendiyseniz yazabilir misiniz? Belki umutsuzluğa kapılanlar olur ise beta yüzünden belki biraz bu başlığa yazılanlar ile iyi hissedilebilir. Bende bidaz tedirginim. Simdiden cok teşekkür ederim
55.10 ile ögrendim doktor daha hamilelikten rahminin bile haberi yok yeni döllenmiş demişti şimdi 4 aylık ogluşum umutsuz olma deger düzenli yükseldiği sürece sorun yok
Canim bende Eylül ayında adet gecıkmeden kan testi vermiştim beta 51.7 çıkmıştı bana da dediler çok erken tutunursa yukselir falan dediler 1 hafta sonra gittiğimde 1.2 çıktı hayırlısı diyelim
Kaç gün sonra yükseldi sizin başka kan verdiniz mi
Benim ilk değerim 34 iki gün sonra 60 dört gün sonra da 350 doktor bidaha takibe gerek yok dedi yarın bebeğimi görmeye gideceğim inşallah Bi sıkıntı olmazsa
Merhaba hayırlı olsun öncelikle benimde bata 2 gün kala 24 çıktı haftaya tekrar gel dedi 1 hafta içinde iyice yükselir mi sizin nasıl oldu şimdi görebildiniz mi bebeğii
Benim de değerim 5.56 çıktı doktor bu değer önemsiz dedi, bende şüpheye düştüm 2 farklı marka kaset test aldım ikisinde de silik çizgi çıktı gebelik yoksa idrara nasıl geçti hala umudum var ama bir yandan da boşuna mı seviniyorum diyorum