Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değeriniz nasıldı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar, salı gözüktüm kan verdim 220 oldu, cuma tekrar 7.30 da kan verdim 1266 oldu cok sükür salı da kese ye bakalım gel dedi
Çoook sevindimmm sağlıkla gelsin inşallahhh tebrik ederim

Selamlar, salı gözüktüm kan verdim 220 oldu, cuma tekrar 7.30 da kan verdim 1266 oldu cok sükür salı da kese ye bakalım gel dedi
Sanki ben hamile kalmış gibi mutlu oldum yazılarda ki o endişeni gördüm ya Rabbım sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşturmayı nasip etsin inşallah bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah ❤

Sanki ben hamile kalmış gibi mutlu oldum yazılarda ki o endişeni gördüm ya Rabbım sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşturmayı nasip etsin inşallah bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah ❤
Cok teşekkür ederim, amin inşallah Tez zamanda hayırlısıyla sizler için de sağlıklı bir bebek versin inşallah Allah ım

55.10 ile ögrendim doktor daha hamilelikten rahminin bile haberi yok yeni döllenmiş demişti şimdi 4 aylık ogluşum umutsuz olma deger düzenli yükseldiği sürece sorun yok

Canim bende Eylül ayında adet gecıkmeden kan testi vermiştim beta 51.7 çıkmıştı bana da dediler çok erken tutunursa yukselir falan dediler 1 hafta sonra gittiğimde 1.2 çıktı hayırlısı diyelim

Merhaba hayırlı olsun öncelikle benimde bata 2 gün kala 24 çıktı haftaya tekrar gel dedi 1 hafta içinde iyice yükselir mi sizin nasıl oldu şimdi görebildiniz mi bebeğii

Benim de değerim 5.56 çıktı doktor bu değer önemsiz dedi, bende şüpheye düştüm 2 farklı marka kaset test aldım ikisinde de silik çizgi çıktı gebelik yoksa idrara nasıl geçti hala umudum var ama bir yandan da boşuna mı seviniyorum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…