Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alevvlknn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
9
8
1
35
Merhaba hanımlar beta hcg yaptırdım sonucum 10,84 çıktı bu oranla gebe kalan varmı acabalar olur yardımcı olun🤲🏻

Ayyyy kalp atışlarım hızlandı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
❤️ Amin canım benim de değerim 17 çıkmıştı yüksele yüksele devam etti şu an ne düşündüğü tahmin edebiliyorum emin olun rahat olduktan sonra strese bile girmiyosun akışına bırakın 🥰

Merhaba hanımlar beta hcg yaptırdım sonucum 10,84 çıktı bu oranla gebe kalan varmı acabalar olur yardımcı olun🤲🏻
Tabi ki de hamilelik görünüyor ama 2 gün sonra iki kat artması gerek inşallah sağlıkla ilerler kimyasala dönmez 🤲🏻

Benim de adetime 2 gün kala beta değerim 25 çıktı düşük mü sizce :( Şimdi baktım da 200-300lü değerler çıkan var adet öncesi

Aynı durumdayım 3 gün var 26 çıktı tedirginim
Biraz araştırınca korkmaya da pek gerek yokmuş aslında. Referans aralıkları baya geniş, bünyeden bünyede seviyeler fark edebiliyor. Önemli olan cidden Çarşamba günkü testte 2 katına yaklaşması değerin

• Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
  • Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
  • Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL
  • Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL

Biraz araştırınca korkmaya da pek gerek yokmuş aslında. Referans aralıkları baya geniş, bünyeden bünyede seviyeler fark edebiliyor. Önemli olan cidden Çarşamba günkü testte 2 katına yaklaşması değerin

• Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
  • Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
  • Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL
  • Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL
Yükseldi mi sizin değeriniz tekrar baktırdınız mı

Back
X