Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bata 4 gün kala yaptırdığım beta hcg 32,5 çıktı bata 1 gün kala yaptırdığım beta 109,4 çıktı. Sizce artış güzel mi, yorumlarınızı bekliyorum
Merhabalar bata 4 gün kala yaptırdığım beta hcg 32,5 çıktı bata 1 gün kala yaptırdığım beta 109,4 çıktı. Sizce artış güzel mi, yorumlarınızı bekliyorum
Değerin biraz yüksek geldi bana da ama 5. Gün için tabi yumurtlaman tahmini tarihten önce olabilir o zaman hamile kalmış olabilirsin şuan kesen görünüyordur ben olsam dayanamazdım
Değerin biraz yüksek geldi bana da ama 5. Gün için tabi yumurtlaman tahmini tarihten önce olabilir o zaman hamile kalmış olabilirsin şuan kesen görünüyordur ben olsam dayanamazdım
Valla bende dayanamıyorum ama işte randevu yok bulamdim 1 Kasım'da var onu aldım insallh erkek bebktir ve ikizdir rabbim sağlıklı eli ayağı düz olsun amin inslalh