beta hcg değerleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba.çok şiddetli sinüzüt ve öksürüğüm var. ama aynı zamanda bebek istediğimiz içinde korunmuyoruz.antibiyotik kullanmam lazım beta hcg mi ölçtürdüm adetime 10 gün kala 1,02 çıktı. 0 ile 5 arası hamile olmayanlara çıkıyor ama yinede antibiyotik içmekte tereddüt ediyorum .yardımcı olru da beni bu vesveseden kurtarırsanız çok sevinirim.sizce içmeli miyim.

hamile olsa idin daha yüksek çıkardı diye düşünüyorum
ama yinede çok tereddütlü insan
greyfurt ve portakal suyu,nane limon,sarımsaklı yıyebılecegın seyler ve balık turunde seyler tuketmetmelısın
sıcak bır corbada iç derim

Selam canım benimde 15 gündürrr şiddetli grip ve öksürük vardı ama bir ihtimal bebek vardır diye dr gitmedim antibiyotik içmemek için.Boll boll c vitaminii ve ıhlamurrrr ve bol bal tükett ben öyle iyileştim allahaıma şükürr :)şimdi adete 2 kaldı bekliyomm.CANIM BENCE beta hcg tahlili adete 10 gün kala doğru sonuç vermez zaten belkide bebe geç yerleşicek yada geç döllenme olma ihtimalleride varrr...

çok teşekkür ederim balsurat ve kelebek 41. 1 hafta daha beklersem ölmem herhalde di mi.sizi dinliycem.

bende aşırı sinüzit ve bronşit olmuştum antibiyotikleri içtim ve korunmadım şuanda hamileyim

benım doktorum adet geçmeden kullanılan ilaçalrın rötgenın zararı yok dmeişti canım.ama aynı zmandada duşugume sebep olarkta ateşlı hasatlık geciridnmi dedi :)

ayşegül ne kadarlık hamilesin.doktor ne dedi o ilaçları kullanmana ve bebeğin durumu nasıl

10haftalık doktorum sana bağlı için rahat değilse aldır dedi ama ben aldırmak istemedim zaten adetime 1hafta kala öğrendim hemen ilaçları bıraktım oyüzden içim rahat

umarım bebeğinin sağlığı iyidir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…