Beta hcg değerlerim düştü dış gebelik mi kimyasal mı

birbebekhayali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
53
16
38
30
Resimde beta hcg değerlerimi koydum.. 😔 Düzenli arttı üç-dört günde bir verdim. Doktor mükemmel artış dedi. Ama lekelenme ve 3-5 damla kanamam oldu. Sonra olmadı. Bu değerlere göre düşük yapıyorum biliyorum ama korkuyorum. Dış gebelik midir nedir bu kimyasal gebelikte değerler hep düşük. Benim 2000 lere dayanmıştı.. 😔 Kendiliğinden düşer mi kanamam da yok. Parça vs kalmasından kürtaj dan korkuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210407-124026.webp
    Screenshot_20210407-124026.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 900
Cogu kadin kimyasal gebelik gecirir
Adet olunca farkina varmaz

yani adetim
Gecikti sanar, 4-5 gun sora adet gelir,

kimyasal gebelikten korkmayin bi cok kisi haberi olmadan gecirio
Sifirlaninca adet gbi adet gorceksnz ins bence 2 gune gelicek adetiniz..

Ama hala kanama gelmedi. 😔 Beta hcg sıfırlanınca mı kanama gelir peki bilginiz varmı
Bazılarının kanaması sıfırlanınca başlıyormuş. Ama siz takibi bırakmayın. Benim de ilk başta değerlerim hızla düşmeye başladı kimyasal sanıldı sonra 1 hafta sonra yeniden arttı. Dış gebelikmiş yani malesef. Siz de kan verin takipte olun.😔

Cogu kadin kimyasal gebelik gecirir
Adet olunca farkina varmaz

yani adetim
Gecikti sanar, 4-5 gun sora adet gelir,

kimyasal gebelikten korkmayin bi cok kisi haberi olmadan gecirio
Sifirlaninca adet gbi adet gorceksnz ins bence 2 gune gelicek adetiniz..
İnşaAllah ya çok korkuyorum içimde dert olacak diye 270 e indi. Hep indi. İnşallah kimyasaldır dış gebelik değildir hala belli olmaz dedi doktor.. 😔 Dalgalanma olmadan sürekli inmeye devam etmesi gerekmiş

Bazılarının kanaması sıfırlanınca başlıyormuş. Ama siz takibi bırakmayın. Benim de ilk başta değerlerim hızla düşmeye başladı kimyasal sanıldı sonra 1 hafta sonra yeniden arttı. Dış gebelikmiş yani malesef. Siz de kan verin takipte olun.😔
Gerçekten mi 😔😔 kaça kadar düşmüştü pekiii

Benim geçirdiğim kimyasal gebelikte de değerlerim buna yakındı 1700 lerdeydi umarım dış gebelik değildir bence kimyasal

60 a düşmüştü sonra 300lere çıktı dış gebelik olduğu anlaşıldı iğne vuruldu inşallah işe yarar😔 sizin son durum ne
Çok üzüldüm.. 😔 Ağrılarınız felan oluyor muydu hiç, benim 1900 lerden birden 470 e düştü. Bu kadar ani iniş olmaz denildi bide dış gebelikte.. Sizde oldu mu peki ani iniş? Sonra bir gün sonra 270 oldu. Bugün vereceğim diğer kanı.. 😔 Ama hala kanama yok dert oldu içimde çok rahatsızım

Sizin hic artma olmadi
Dis gebelik olsa devamli artar hic dusmez

kesn kimyasal ins korkma sen
1900 lere gelene kadar düzenli artmıştı ama... 😔 Sonra iki gün de birden 470 e düştü. Sonraki gün 200 lere.. Umarım bugün kan verdiğim de sıfırlanır kanama olmaması dış gebelik mi diye korkutuyor sadece.. 😔

Back
X