- 27 Nisan 2023
- 12
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi esrabdllahh
-
Değerlerimin düşük olduğunu söyledi sadeceDoktorunuz yorum yapmadı mı?
Yolk kesesi göründü c şeklinde görünüyor evetKese içerisinde bebeği gördünüz mü
Beklemekten başka çareniz yok. Kaç haftalıksınızYolk kesesi göründü c şeklinde görünüyor evet
Gayet guzel artis olmus kese de gorunmus hiç sıkıntı yapma16 Nisan'da 385 18 Nisan da 586 ve 24 Nisan da 2500 yani 6 gün sonra böyle yükselmiş kese göründü yolk kesesi mi birşey deniyor o da göründü çok stres yapıyorum doktor kan sulandırıcı verdi değerlerim nasıl
Ay inşallah ya ne bileyim ikiye katlanmiyor hiç doktir 4000 lerde olmasını beklerdim diyor ama hep artıyor degerimde düşünmekten yoruldum 1 hafta sonra randevum var zor dayaniyorumGayet guzel artis olmus kese de gorunmus hiç sıkıntı yapma
5+4Beklemekten başka çareniz yok. Kaç haftalıksınız
O ne bicim doktormus öyle ya yolk kesesi bile görülmüş daha ne istiyormuş degerler de cok guzel artmışAy inşallah ya ne bileyim ikiye katlanmiyor hiç doktir 4000 lerde olmasını beklerdim diyor ama hep artıyor degerimde düşünmekten yoruldum 1 hafta sonra randevum var zor dayaniyorum
Bazen doktorun neden insanları böyle korkuttugunu anlamiyorum yaa artisiniz gayet güzel bence benim de yükselişim yavaş olmuştu şuan beşinci ayimdayim sıkıntı etmeyin iki hafta sonra kalp atışını duyarsınız genelde 7-8 haftada oluyor sıkıntı yok16 Nisan'da 385 18 Nisan da 586 ve 24 Nisan da 2500 yani 6 gün sonra böyle yükselmiş kese göründü yolk kesesi mi birşey deniyor o da göründü çok stres yapıyorum doktor kan sulandırıcı verdi değerlerim nasıl
İnanın bilemiyorum ya çok moralim bozukO ne bicim doktormus öyle ya yolk kesesi bile görülmüş daha ne istiyormuş degerler de cok guzel artmış
İnşallah yaa dua edin lütfen evlatlarimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin rabbimmmBazen doktorun neden insanları böyle korkuttugunu anlamiyorum yaa artisiniz gayet güzel bence benim de yükselişim yavaş olmuştu şuan beşinci ayimdayim sıkıntı etmeyin iki hafta sonra kalp atışını duyarsınız genelde 7-8 haftada oluyor sıkıntı yok
Amin inşallah canım sıkıntı etmeİnşallah yaa dua edin lütfen evlatlarimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin rabbimmm
Allah razı olsun inşallahAmin inşallah canım sıkıntı etme
Sizin kaçtı yukselisleriniz peki hatırlıyor musunuzBazen doktorun neden insanları böyle korkuttugunu anlamiyorum yaa artisiniz gayet güzel bence benim de yükselişim yavaş olmuştu şuan beşinci ayimdayim sıkıntı etmeyin iki hafta sonra kalp atışını duyarsınız genelde 7-8 haftada oluyor sıkıntı yok
Pardon 15 Nisan 385 akşam yaptırmistim 18 Nisan 586 sabah yaptırdımGayet guzel artis olmus kese de gorunmus hiç sıkıntı yapma
15 Nisan akşam 385 18 Nisan sabah 586 yalnis yazmisim16 Nisan'da 385 18 Nisan da 586 ve 24 Nisan da 2500 yani 6 gün sonra böyle yükselmiş kese göründü yolk kesesi mi birşey deniyor o da göründü çok stres yapıyorum doktor kan sulandırıcı verdi değerlerim nasıl
34Sizin kaçtı yukselisleriniz peki hatırlıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?