Beta hcg değerlerim ikiye katlanmiyor

esrabdllahh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
12
1
1
27
16 Nisan'da 385 18 Nisan da 586 ve 24 Nisan da 2500 yani 6 gün sonra böyle yükselmiş kese göründü yolk kesesi mi birşey deniyor o da göründü çok stres yapıyorum doktor kan sulandırıcı verdi değerlerim nasıl

16 Nisan'da 385 18 Nisan da 586 ve 24 Nisan da 2500 yani 6 gün sonra böyle yükselmiş kese göründü yolk kesesi mi birşey deniyor o da göründü çok stres yapıyorum doktor kan sulandırıcı verdi değerlerim nasıl
Gayet guzel artis olmus kese de gorunmus hiç sıkıntı yapma

Ay inşallah ya ne bileyim ikiye katlanmiyor hiç doktir 4000 lerde olmasını beklerdim diyor ama hep artıyor degerimde düşünmekten yoruldum 1 hafta sonra randevum var zor dayaniyorum
O ne bicim doktormus öyle ya yolk kesesi bile görülmüş daha ne istiyormuş degerler de cok guzel artmış

Bazen doktorun neden insanları böyle korkuttugunu anlamiyorum yaa artisiniz gayet güzel bence benim de yükselişim yavaş olmuştu şuan beşinci ayimdayim sıkıntı etmeyin iki hafta sonra kalp atışını duyarsınız genelde 7-8 haftada oluyor sıkıntı yok

Bazen doktorun neden insanları böyle korkuttugunu anlamiyorum yaa artisiniz gayet güzel bence benim de yükselişim yavaş olmuştu şuan beşinci ayimdayim sıkıntı etmeyin iki hafta sonra kalp atışını duyarsınız genelde 7-8 haftada oluyor sıkıntı yok
İnşallah yaa dua edin lütfen evlatlarimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin rabbimmm

Sizin kaçtı yukselisleriniz peki hatırlıyor musunuz

Back
X