14 şubat 238
18 Şubat 503
26 şubat 3200
Arkadaşlar değerlerim bu şekilde artış gosterdi suan 5 haftalık hamileyim ama dr duzensiz bi gebelik yarın 6000 olmazsa kurtaj olcaksın dedi sizce degerlerim nasıl sizinki 5 haftalikken kaçtı
Benimde 5+2 haftalıkken 8300 değerdi. Bana göre yüksek geldi bilemedim. Doktora da yarın gideceğim keseyi bebeği net görebileyim kalp atışını net duyabileyim diye. Kabul etme hemen böyle şeyler yaşayıp bebeği görenler çok oluyor başka doktorlara da mutlaka git
Yüksek degil canim benimde 9209 cikmisti degerim 6400lerde olması lazımken hesaplarima gore bende cok korkmuştum ama şükür ultrasonda hersey yolundaydı.Benimde 5+2 haftalıkken 8300 değerdi. Bana göre yüksek geldi bilemedim. Doktora da yarın gideceğim keseyi bebeği net görebileyim kalp atışını net duyabileyim diye. Kabul etme hemen böyle şeyler yaşayıp bebeği görenler çok oluyor başka doktorlara da mutlaka git
Evet aklıma kötü şeyler gelmedi değil açıkcası... Ama ikiz mi ki diye de düşünmedim değil herşey iyiyse sıkıntı Yok ne güzel senin için... amin canımYüksek degil canim benimde 9209 cikmisti degerim 6400lerde olması lazımken hesaplarima gore bende cok korkmuştum ama şükür ultrasonda hersey yolundaydı.
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.
Sizinki de normal bence değerler. Benimde aklıma ikiz ihtimali gelmedi değil bakalım yarın gidip göreceğim dua edin de göreyim inşallahMaşallah değeriniz süper 5+3 te 4230 çıkmıştı benimTam 5+0da 1374
Ya benim değerler düşükya da seninki ikizzzzz ❤
Sizinki de normal bence değerler. Benimde aklıma ikiz ihtimali gelmedi değil bakalım yarın gidip göreceğim dua edin de göreyim inşallah
5 haftalığım canım bugün baktırdım 3809 ilki salı günüydü 2047ydi14 şubat 238
18 Şubat 503
26 şubat 3200
Arkadaşlar değerlerim bu şekilde artış gosterdi suan 5 haftalık hamileyim ama dr duzensiz bi gebelik yarın 6000 olmazsa kurtaj olcaksın dedi sizce degerlerim nasıl sizinki 5 haftalikken kaçtı
2 gunde 2 kati artmasi gerekiyo ya o yuzden oyle demis sanirim benim 3500 falandi 5haftalikken ama bence cok kotu de artmamis14 şubat 238
18 Şubat 503
26 şubat 3200
Amin canım inşallah hepimiz içinAllah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Sagol Canım Allah razı olsun.Evet aklıma kötü şeyler gelmedi değil açıkcası... Ama ikiz mi ki diye de düşünmedim değil herşey iyiyse sıkıntı Yok ne güzel senin için... amin canım
Kese gorundu mu canim? Normalde.3200 lerde kese gorunur de?14 şubat 238
18 Şubat 503
26 şubat 3200
Aynen canım bende öyle düşündüm kendim için beta hcg tabiki belli etmez ultrasonda net görmeyince tek mi çoğul mu diye rabbim hayırlısını sağlıklı versinSagol Canım Allah razı olsun.
Bende ilk ya dış gebelik dedim ya çoğul gebelik ama şükür ki dış gebelik degilmis saglikli tek gebelikmis.
Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?