Beta hcg değerlerim

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
190
56
98
31
14 şubat 238
18 Şubat 503
26 şubat 3200
Arkadaşlar değerlerim bu şekilde artış gosterdi suan 5 haftalık hamileyim ama dr duzensiz bi gebelik yarın 6000 olmazsa kurtaj olcaksın dedi sizce degerlerim nasıl sizinki 5 haftalikken kaçtı

14 şubat 238
18 Şubat 503
26 şubat 3200
Arkadaşlar değerlerim bu şekilde artış gosterdi suan 5 haftalık hamileyim ama dr duzensiz bi gebelik yarın 6000 olmazsa kurtaj olcaksın dedi sizce degerlerim nasıl sizinki 5 haftalikken kaçtı

Benim değerim 1374 tu başka doktora git bence

Canım o değerler tabii ki önemli seninkilerde biraz duzensiz gitmiş ama bence hemen kurtaj olmayi kabul etme derim.
Bastan bozuk olup sonra duzelenlerde oluyor.
Bence baska bir doktora daha gidin tedbir amacli.

Benimde 5+2 haftalıkken 8300 değerdi. Bana göre yüksek geldi bilemedim. Doktora da yarın gideceğim keseyi bebeği net görebileyim kalp atışını net duyabileyim diye. Kabul etme hemen böyle şeyler yaşayıp bebeği görenler çok oluyor başka doktorlara da mutlaka git

Benimde 5+2 haftalıkken 8300 değerdi. Bana göre yüksek geldi bilemedim. Doktora da yarın gideceğim keseyi bebeği net görebileyim kalp atışını net duyabileyim diye. Kabul etme hemen böyle şeyler yaşayıp bebeği görenler çok oluyor başka doktorlara da mutlaka git

Maşallah değeriniz süper 5+3 te 4230 çıkmıştı benim :D Tam 5+0da 1374

Ya benim değerler düşük :( ya da seninki ikizzzzz ❤

Yüksek degil canim benimde 9209 cikmisti degerim 6400lerde olması lazımken hesaplarima gore bende cok korkmuştum ama şükür ultrasonda hersey yolundaydı.
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.

Yüksek degil canim benimde 9209 cikmisti degerim 6400lerde olması lazımken hesaplarima gore bende cok korkmuştum ama şükür ultrasonda hersey yolundaydı.
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.
Evet aklıma kötü şeyler gelmedi değil açıkcası... Ama ikiz mi ki diye de düşünmedim değil herşey iyiyse sıkıntı Yok ne güzel senin için... amin canım

14 şubat 238
18 Şubat 503
26 şubat 3200
5 haftalığım canım bugün baktırdım 3809 ilki salı günüydü 2047ydi

14 şubat 238
18 Şubat 503
26 şubat 3200
2 gunde 2 kati artmasi gerekiyo ya o yuzden oyle demis sanirim benim 3500 falandi 5haftalikken ama bence cok kotu de artmamis

Evet aklıma kötü şeyler gelmedi değil açıkcası... Ama ikiz mi ki diye de düşünmedim değil herşey iyiyse sıkıntı Yok ne güzel senin için... amin canım
Sagol Canım Allah razı olsun.
Bende ilk ya dış gebelik dedim ya çoğul gebelik ama şükür ki dış gebelik degilmis saglikli tek gebelikmis.
Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.

14 şubat 238
18 Şubat 503
26 şubat 3200
Kese gorundu mu canim? Normalde.3200 lerde kese gorunur de?

Sagol Canım Allah razı olsun.
Bende ilk ya dış gebelik dedim ya çoğul gebelik ama şükür ki dış gebelik degilmis saglikli tek gebelikmis.
Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Aynen canım bende öyle düşündüm kendim için beta hcg tabiki belli etmez ultrasonda net görmeyince tek mi çoğul mu diye rabbim hayırlısını sağlıklı versin

Back
X