Beta HCG Değerlerim

anastasia3

Liberty dream.
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
72
95
288
merhabalar, pco görünümü olan ve 1 yıldır deneyip gebelik düşünen biri olarak Sat 23 mart, Bat tahmini yapamıyorum (3-4 aydır düzenim çok karıştı) 26 nisanda idrar testi yaptım negatif. 9 mayıs gecesi rüyamda çift çizgi görünce sabah yine test yaptım ama umutsuzdum daha önce de rüyamda görüp negatif sonuçlar aldığım olmuştu çünkü. testim silik pembe çizgi çıktı ve ben şok geçirdim. hemen gidip kan verdim beta 35,93 değeri düşük bulup yeterli artışı görene kadar 2 günde bir kan vermeyi düşünüyorum bugün sabah acilde yine kan verdim 89,35 çıktı. acildeki pratisyen dr artışı az bulmuş ama önemli olan 2 günde bir 2 kat artması değil miydi? ve ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum bebişin 2-3 haftalık olduğunu düşünüyorum. doktora beta 1000 e yaklaşınca giderim diye düşündüm ama sizlerinde fikirlerini almak istedim, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim şimdiden

Aslında değeriniz güzel artmış bende pcosluyum ovulasyon testini 12 günü kan verdiğimde 31 çıkmıştı 2 gün sonra ise 90 olmuştu 2 gün sonrada 200 oldu 4 gün sonra da 1036 çıktı bir bir daha da kan vermedim 1 hafta sonra keseyi gördük 🌸 canını sıkma

Aslında değeriniz güzel artmış bende pcosluyum ovulasyon testini 12 günü kan verdiğimde 31 çıkmıştı 2 gün sonra ise 90 olmuştu 2 gün sonrada 200 oldu 4 gün sonra da 1036 çıktı bir bir daha da kan vermedim 1 hafta sonra keseyi gördük 🌸 canını sıkma
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ya 🌸💖

Back
X