Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi hepsi çok güzel artmış sağlıkla kucağınıza alınKızlar beta değerlerime bakarmısınız normal mi yükselmelerim ???
Çok teşekkür ederimGayet iyi hepsi çok güzel artmış sağlıkla kucağınıza alın
Amin inşallah çok teşekkür ederimGayet iyi hepsi çok güzel artmış sağlıkla kucağınıza alın
Çok çok teşekkür ederimGayet normal tebrik ederim
O 2 gün değil de 1 buçuk günde ölçüldü sabah gitmiştim betaya ondan olabilir belkiÜstten 2. Olan değer biraz az gibi ama son ölçümde gayet toparlamış.
Sen doktora gittin mi canım?O 2 gün değil de 1 buçuk günde ölçüldü sabah gitmiştim betaya ondan olabilir belki![]()
Hayır henüz değil yarın gideceğim amaSen doktora gittin mi canım?
Güzel haberlerini bekliyorum inşallahHayır henüz değil yarın gideceğim ama
Biraz fazla stres oldum ama bakalımGüzel haberlerini bekliyorum inşallah
Hiç sorma bende de var o stres kan vermeye gittiğimde elim ayağım titriyordu, cumartesi ilk muayene var 5+3 olacak inşallah hepimiz güzel haberler ile dönerizBiraz fazla stres oldum ama bakalım![]()
Benim de yarın 5+3 ve her beta da bende yaşadım o stresi yemin ederimHiç sorma bende de var o stres kan vermeye gittiğimde elim ayağım titriyordu, cumartesi ilk muayene var 5+3 olacak inşallah hepimiz güzel haberler ile döneriz
Bi buyuseler rahatlarız sankiBenim de yarın 5+3 ve her beta da bende yaşadım o stresi yemin ederim