• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hCG değerlerimizi yazalım

deryahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
195
4
96
İstanbul
kızlar 12.gün beta hcg değerim 181 yarın takrar yaptırıcam. B u değer normal mi? Tekmi sizce şuan. Bu arada hafif lekelenmelelrim var korkuyorum .böle olanalr bana yardım lütfen.....

ayaklarını kaldırarak sürekli yat ve hiç iş yapma.bana doktorum böle sölemişti ve bi ilaç verdi geçti doktor kontorolüne git

10.gün 35
12.gün 96
14.gün 220 idi sanırım
degerın duzenlı katlanması onemlı olan
benım hıc lekelenmem olmadı ancakn 10.gün grı leke vardı hıc devam etmedı ama ben tedbır amaclı 3 aydan fazla yattım

arkadaşım hayırlı olsun hamileliğin...Benim tekti değerim çok düşüktü ama bir arkadaşımın 134 ile ikizleri oldu..Seninde inşallah en hayırlısı neyse o olsun...Maydanoz,adaçayı ,sinameki,çörek otu tüketme..devamlı yat canım...

benim 12.gün değer 205.46 dı keseyi yeni gördük 1 tanee bebeğim olucak...değere göre oluğunu pek düşünmüyorum..hakkında hayırlısı olsun değerin çok güzell kanaması olupda evlatlarını kucağına alan çok kişi var...

bende kanama yok Allah a şükür sadece zorlanma falan olursa kahverengi çok az leke geliyor. Ama şuan oda gelmiyor....ınşallah yarın ki değerimde katlanır.....

bela ayındayız arkadaşım birine sadaka ver.ver sürekli yat bu ay herşey sarsıntıda zaten.bende çok dikkat ediyorum.rabbim herkeze sağlıkca yavrusunu kucağna alabilmeyi nasip etsin aminnn

benim 11.gün 400 lü bişey 13.gün 985 ve bugün 17.gün 4150 oldu çok mutluyum allahın rahmetine sığınıyorum o korusun bizi

Back
X