Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 12.gün beta hcg değerim 181 yarın takrar yaptırıcam. B u değer normal mi? Tekmi sizce şuan. Bu arada hafif lekelenmelelrim var korkuyorum .böle olanalr bana yardım lütfen.....
arkadaşım hayırlı olsun hamileliğin...Benim tekti değerim çok düşüktü ama bir arkadaşımın 134 ile ikizleri oldu..Seninde inşallah en hayırlısı neyse o olsun...Maydanoz,adaçayı ,sinameki,çörek otu tüketme..devamlı yat canım...
benim 12.gün değer 205.46 dı keseyi yeni gördük 1 tanee bebeğim olucak...değere göre oluğunu pek düşünmüyorum..hakkında hayırlısı olsun değerin çok güzell kanaması olupda evlatlarını kucağına alan çok kişi var...
bende kanama yok Allah a şükür sadece zorlanma falan olursa kahverengi çok az leke geliyor. Ama şuan oda gelmiyor....ınşallah yarın ki değerimde katlanır.....
bela ayındayız arkadaşım birine sadaka ver.ver sürekli yat bu ay herşey sarsıntıda zaten.bende çok dikkat ediyorum.rabbim herkeze sağlıkca yavrusunu kucağna alabilmeyi nasip etsin aminnn