Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen naptın nasıl geçiyor süreç kese falan görüldü mü10 şubatta 6. Gün embriyosu transfer edildi.
10. gün 161
13. Gün 400 değerim
Sizin gün gün değerleriniz kaç?
Keseyi gördük ama kanamam var benim de bakalım çarşamba kalp atışı için gidecemSen naptın nasıl geçiyor süreç kese falan görüldü mü
Alllah yardımcın olsunKeseyi gördük ama kanamam var benim de bakalım çarşamba kalp atışı için gidecem
Benim 13 gün bugun 530 çıktı 10 gün sonra kese için gel dedi doktorum canım sen nasıl oldunAmin hepimizin![]()
Çok sevindim adınızaBenim 13 gün bugun 530 çıktı 10 gün sonra kese için gel dedi doktorum canım sen nasıl oldun
İnşallah canım sende hayırlı haberler alırısın yazarsın burayada sıkıldıkcaÇok sevindim adınızaSağlıkla kucağınıza alın. Ben keseyi gördüm çarşamba günü kalp atışı için gideceğim inşallah duyarız
![]()
İnşallahİnşallah canım sende hayırlı haberler alırısın yazarsın burayada sıkıldıkca![]()
Merhaba canım naptın iyi haberlerin var mı değerimiz yakın diye merak ettimİnşallah![]()
Evet canım çok şükür kalp atışını duyduk ama doktorum daha 6 hafta risk var dedi sonra yüzde bire düşecek risk dedi darısı basına ve isteyen herkese hepimizin kucakları dolsun inşallahMerhaba canım naptın iyi haberlerin var mı değerimiz yakın diye merak ettim
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin belirtin varmıydı 5 hafta falan veya suanEvet canım çok şükür kalp atışını duyduk ama doktorum daha 6 hafta risk var dedi sonra yüzde bire düşecek risk dedi darısı basına ve isteyen herkese hepimizin kucakları dolsun inşallah![]()
Kanama dışında hiçbir belirtim yokÇok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin belirtin varmıydı 5 hafta falan veya suan
Anladım canımKanama dışında hiçbir belirtim yok
Sen de var mı belirti belirtilere çok takılmamak gerekli aslında kininde oluyor kininde olmuyorAnladım canım
Yorgunluk halsizlik var sadece başka bir şeyim yok şükür canımSen de var mı belirti belirtilere çok takılmamak gerekli aslında kininde oluyor kininde olmuyor