Hi iyi cikmis canim sag salim kucagina almak nasip olsun insallah benim ve herkesin insallahAdet tarihime göre 5.haftadayim
ve aleyküm selam canım sıkma canını benşm ilk 120civarı çıktı sonra bir kaç gün içerisinde 1000e yükseldiSelamun aleykum kizlar oncellikle rabbim hepimizin sag salim evladini kucagimiza nasip etsin insallah ben 3 yil snra cok sukur hamile kaldim klomen ve catlatma ignesiyle catlatma ignesinin 14.gununde betahcg degerim 28.65di sizce normalmi doktorum dusuk onleyici folik asit ve progestron verdi doktorum 14 gunluk dedi daha erken oldugu icin kese gorunmedi sizce degerim normalmi
Sizin 120 civari ciktiginda kac haftalikdi degérim yukselmis cok sukur yazmayi unutmusumve aleyküm selam canım sıkma canını benşm ilk 120civarı çıktı sonra bir kaç gün içerisinde 1000e yükseldi
Insallah seninkide bir mucize olurda evladini kucagina alirsin insallh bol bol dua oku rabbi yesir duasini oku internette arastir allh buyuktur allah yar ve yardimcmiz olsun insallah hepimiz evladimizi kucagimiza aliriz insallahBhgc kişiye göre değişiyor
Düzenli Yükselmesi önemli
İnşallah sağlıkla al kucağına
Benim yükseliyor sonra düşüyor
Insallah seninkide bir mucize olurda evladini kucagina alirsin insallh bol bol dua oku rabbi yesir duasini oku internette arastir allh buyuktur allah yar ve yardimcmiz olsun insallah hepimiz evladimizi kucagimiza aliriz insallah
Düştü canım benim net
[/QUOT
Kanaman oldumu
Aşırıııııı
allh yardimcin olsun insallh tez vakitte saglikli bir sekilde yavrunu kucagina alirsin insallh allah buyukturAşırıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?