Kusura bakmayinda burda yeni olduğum için konularin nereye açılıp açılmadığı hakkında bir fikrim yok. Bunu yazmak icin bukadar ugrasmasaydiniz keske konuma cevap yazanlar yazdi sagolsunlar :)Konuyu çok yanlış yere açmışsınız.
Tamam da forum bütünlüğü denilen bir şey var.Ben uğraşmak için yazmadım bir daha yapmamanız adına uyarmak için yazdım ve konunuzu kibledim, taşındı.İyi forumlar.Kusura bakmayinda burda yeni olduğum için konularin nereye açılıp açılmadığı hakkında bir fikrim yok. Bunu yazmak icin bukadar ugrasmasaydiniz keske konuma cevap yazanlar yazdi sagolsunlar :)
Uyariniz icin tesekkürlerTamam da forum bütünlüğü denilen bir şey var.Ben uğraşmak için yazmadım bir daha yapmamanız adına uyarmak için yazdım ve konunuzu kibledim, taşındı.İyi forumlar.
Canim 4 gün sonra veya 1 hafta sonra tekrarla kan testini umarim sağlikli bir gebelik gecirirsin :)baataa 4gun var b hcg 12.5 ciktiiiii :) sevineyim miii biraz :)
insallahh canim gecen ay dusuk oldu tutunamadiii.simdi hissettim sanki oncedenn :) insallahh guzel artarrrr♡ saglikla kavus sen de insallah bebisineeeeCanim 4 gün sonra veya 1 hafta sonra tekrarla kan testini umarim sağlikli bir gebelik gecirirsin :)
dayanamadimmm ve baktirdim 2gun var simdi 27 cikmisss :)Canim 4 gün sonra veya 1 hafta sonra tekrarla kan testini umarim sağlikli bir gebelik gecirirsin :)
Cok sevindim canım 2 günde bir iki kat artış göstermesi lazim saglikli bi gebelikse eger seninkide oyle olmuş inşAllâh saģlikli güzel bir gebelik gecirirsindayanamadimmm ve baktirdim 2gun var simdi 27 cikmisss :)
aminnnn insallahhhhh guzel dileklerin icin canim cok korkuyorjm aama :) Rabbim sana da bebegine de saglik versin hayirli dogumlarrrCok sevindim canım 2 günde bir iki kat artış göstermesi lazim saglikli bi gebelikse eger seninkide oyle olmuş inşAllâh saģlikli güzel bir gebelik gecirirsin
KorkmA canim bende korkuyodum dis gebeliktik kimyasal gebeliktir diye bebisim göründü daha sonrada kalbi atiyo mu acaba diye sordum kalbide atiyodu pıtırcığımın ilerleyen zamanlarda detaylari aktar yine buraya canim merak ederim :)aminnnn insallahhhhh guzel dileklerin icin canim cok korkuyorjm aama :) Rabbim sana da bebegine de saglik versin hayirli dogumlarrr
bana umut oldun :) benimde 12.6 idi. 2 gun sonra 27 oldu.... insallahhh boyle artarr.Rabbimmmm saglikla dogum nasip etsinnn cok az kalmis♡Benim 21,54 çıkmıştı 4 gün kala. Sonraki günler katlanarak yükseldi değerler.
bana umut oldun :) benimde 12.6 idi. 2 gun sonra 27 oldu.... insallahhh boyle artarr.Rabbimmmm saglikla dogum nasip etsinnn cok az kalmis♡
Allahh razi olsunnn canimm dualarim seninle mis kokusunuuuuuu al insallah sagliklaaaaa♡Bende degerim çok düşük diye korkmuştum . Ikiye katlaninca değer endiselenecek bir şey yok demektir. Iki gün sonra doğumum var , darısı başına inşallah.. sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?