Beta HCG değerleriniz

bat günü 995 çıkmıştı. 4+3 te de keseyi gördük
oy masallahhh galiba ben gec yumurtladim 22sindeekiii ilee oldu :) galiba ona goree degerr degisiyor.saglikla kucagina al canimmmm insallah hepimiz

amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. doktorum da dedi normalde 4+3 te göremeyiz keseyi diye. yüksek ihtimalle erken çatlamıştır yumurtan dedi. değerin kaç olduğunun önemi yok aslında sağlıklı düzenli artması önemli

evet canimmm♡ 1hafta bekleyip ozaman keseyi gormeye gidecegim insallahahhhhh dualarinizi eksik etmeyin Allah razi olsunnnnn hepinizden

benim battan bir gün sonra 1991 çıktı (çok yüksek diye dış gebelikmi diye korkmadık değil) :) 2 gün sonra keseyi gördük. ertesi hafta 2.ci keseyi gördük :) ikizlermiş meherseeeee :):)

benim battan bir gün sonra 1991 çıktı (çok yüksek diye dış gebelikmi diye korkmadık değil) :) 2 gün sonra keseyi gördük. ertesi hafta 2.ci keseyi gördük :) ikizlermiş meherseeeee :):)
aaaaaa :) ne kadar guzel suprizzzmisssssss

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Kızlar merhaba,
Son adet tarihim 6 şubat kan testinde çıkar mı acaba hamile isem . Hastalığıma daha 6 gün var ama . Lütfen yardımcı olun çok heyecanlıyım

Kızlar merhaba,
Son adet tarihim 6 şubat kan testinde çıkar mı acaba hamile isem . Hastalığıma daha 6 gün var ama . Lütfen yardımcı olun çok heyecanlıyım

adet gününü beklemek her zaman iyidir. ama dayanamıyoum diyorsan bikaç gün daha bekle öyle ver garanti olsun.

Kızlar merhaba,
canim bende senin gibiydim :) 4gun varken 12 cikti :) azcik sabretsen cunku simdi 6ciksa da merakkk olcak mesela :)

ne olduuu sonuc:)
Ben adet oldum bugün 3.günüm . Birşey sormak istiyorum kızlar.. İlk gün kahverengi leke geldi. Dün de az geldi ama kırmızı değil yani çok koyu. Dün geceden bugüne de bi damla koyu kahve geldi. Yani çok azz. Peçeteyle sildiğimde de leke geliyor kahverengi. Adet ağrım normalde bacaklarıma kadar inerdi ama şimdi hiç yok . Sebebi ne olabilir ? Bilginiz varsa paylaşır mısınız lütfen. Doktora gitmeye de çekiniyorum Kadın doğumla aram pek iyi değil de

benimde adetime bir gün kala 47. 5 çıktı normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…