oy masallahhh galiba ben gec yumurtladim 22sindeekiii ilee oldu :) galiba ona goree degerr degisiyor.saglikla kucagina al canimmmm insallah hepimizbat günü 995 çıkmıştı. 4+3 te de keseyi gördük
aaaaaa :) ne kadar guzel suprizzzmisssssssbenim battan bir gün sonra 1991 çıktı (çok yüksek diye dış gebelikmi diye korkmadık değil) :) 2 gün sonra keseyi gördük. ertesi hafta 2.ci keseyi gördük :) ikizlermiş meherseeeee :):)
aaaaaa :) ne kadar guzel suprizzzmisssssss
Kızlar merhaba,
Son adet tarihim 6 şubat kan testinde çıkar mı acaba hamile isem . Hastalığıma daha 6 gün var ama . Lütfen yardımcı olun çok heyecanlıyım
Kızlar merhaba,
Son adet tarihim 6 şubat kan testinde çıkar mı acaba hamile isem . Hastalığıma daha 6 gün var ama . Lütfen yardımcı olun çok heyecanlıyım
adet gününü beklemek her zaman iyidir. ama dayanamıyoum diyorsan bikaç gün daha bekle öyle ver garanti olsun.
tamam ben biraz daha bekliyim . hiç belirti de yok ama değişken olduğunu duydum . Allahım nasip eder inşallah
canim bende senin gibiydim :) 4gun varken 12 cikti :) azcik sabretsen cunku simdi 6ciksa da merakkk olcak mesela :)Kızlar merhaba,
canim bende senin gibiydim :) 4gun varken 12 cikti :) azcik sabretsen cunku simdi 6ciksa da merakkk olcak mesela :)
Adet günüm yarın hala bekliyorumne olduuu sonuc:)
Ben adet oldumne olduuu sonuc:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?