E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
lansor canım bende dış gebelik geçirdim benim beta 5600 idi ama hiçbir müdahale yapılmadı yani ilaç vs kendiliginden düştü benim beta kanmamam beta sıfırlanana kadar devam etti betam tam 2 ayda düştü
Canım ben adet oldum hatta adetim bitti bile çoktan...canım tabii 2 ay boyunca hiç durmadan adet oldum bazen aşırı bazen biraz daha az batam düştügünde kanamada bitti 10 gün sonrada adet oldu sen daha adet olmadın dimi badem
bademcim valla eger silik b cizgi halinde ise bence cok yeni b gebeliğin işareti olabilir, n biliim içimdede öle b his var..o yuzden sen bu ihtimali gözden cıkartmayarak kendini yoracak hareketler yapma tatlım.şimdiden tedbiri almak lazım n olur n olmaz..
ayrıca serklajın da inş bundan sonraki gebeliğinde etkili olacagını düşünüorum ama zıp zıp anne olmayacagız, dikkat etmek lazım.:=)inş hayırlısı olur hakkında badem..
tam ben böyle bir konu açmayı düşünürken baktım sen açmışsın bademcim.bende dış gebelik yüzünden ameliyat oldum bugün 39. gün ve ben hala adet olmadım.olasılıklar 1- lohusa gibi 40 ımın dolması gerekiyor 2- hiç korunmadığımız için bir mucize oldu ve ben hamileyim. ama tahlil yaptıramıyorum çünkü burdaki bir arkadaş dış gebelikten sonra 6800 olan değerinin iki hafta sonra ancak 320 ye indiğini söylemişti.benim değerlerim en son 32000 di.yani karar veremiyorum tahlil yapsam ve pozitif verse idrar yada b hcg ben buna nasıl inanayım? hamileyim desem ya hormon tam düşmemişse.ben hala hormonun düşmediğini düşünürken hamile kalmışsamkafamçokkarıştı
mrb bademcim seni ve yazilarini hep takip ettim ikizlarine cok üzüldüm öncelikle allah nur icinde yatirsin onlari diyorum.insallah ynei bir bebekle onlarin hasretini gideririsin diyorum inan ben bile cok heycanlandim en kisa zamanda hayirli haberle gel cnaim dualrim sneinle byyy
badem kurtajdan sonra ilşki oldumu eşinle.ilşikiniz olduysa kuuckte olsa bı umıt vardır bnce
Badem canım seninle aynı endişeleri ve merakı yaşıyordum kaç gündür. Bahsetmiştim ya kürtajdan kırk gün geçmesine rağmen adet olamadım diye testimde pozitif çıkmıştı. Doktorda gebelik yok önceki gebelikten kalan hormonlar demişti. (Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsa) Dört gün sonra yine adet olamayınca kan testi yaptırdım değer 496 çıktı ama dedim herhalde hormonlar sıfırlanmamış. İki gün sonra tekrar ettim testi zerre miktarınca ümidim yoktu inan ve şokkk değer 1189 olmuş. Yani yeni bir gebelik. Hem de hiç adet görmeden ve kaybettiğim bebeğim için dört seneye yakın iğne ilaç aşılama uğraşmıştık. Tabii sağlıkla kucağıma alabilir miyim orasını bilemem Allah'a emanet.
İnan ki sonucu öğrendiğimden beri bütün kalbimle senin için de dua ediyorum. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?