Beta hcg dusk baslayanlar

Gözün aydin canım Allah sagsaglim kavuştursun inşallah. Kaç haftalık olduğunu söyledi doktor.

Slm merak ettım canım seni bidaha yazmamışsın biz 6+ 6 günlük olduk cok şükür kalp atıslarımıZı duyduk inş saglıkladevam eder sen nasılsın inş guzel haberler verirsin

merhaba kızlar size bişey soracağım ben 9.gün yaptırdım1.5 çıktı 11.gün yaptırdım 3 çıktı 13. gün tekrar yaptıracağım .sizin değerleriniz benden daha yüksek bende bir soorun var gibi değil mi.

merhaba kızlar size bişey soracağım ben 9.gün yaptırdım1.5 çıktı 11.gün yaptırdım 3 çıktı 13. gün tekrar yaptıracağım .sizin değerleriniz benden daha yüksek bende bir soorun var gibi değil mi.

canım pozitif olduğu mu söylendi sana? benim bildiğim 9. günden itibaren 10'u geçmesi lazım ama ben yanlış biliyor da olabilirim. inş pozitiftir.

Ben de daha yeni öğrendim. Bugün ama malesef tam anlamıyla sevinemiyorum. Geç döllenme benimkisi.

SAT 14 OCAK
OV: sanırım 27 ocak (kasık sancısından acile gitmiştim)

27 ocağa göre hesaplarsak bugün 13. gün ve değerim 27.3

Dr cumaya randevu verdi. o gün gerçek gebelik mi yoksa dış gebelik mi anlayacakmışız.

Şimdiden beklemesi zor.
Henüz kimseye haber vermeyeceğim malesef :S

Ben de daha yeni öğrendim. Bugün ama malesef tam anlamıyla sevinemiyorum. Geç döllenme benimkisi.

SAT 14 OCAK

Dr cumaya randevu verdi. o gün gerçek gebelik mi yoksa dış gebelik mi anlayacakmışız.

Şimdiden beklemesi zor.

minik bebiş hoş gelmiş diyelim, olumsuz şeyler düşünme:)

Teşekkür ederim canım. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Senin bebeğini de sana bağışlasın. Amin.

binde bir hastada böle olabiliyormuş ne yapacağımı şaşırdım neden artmaya devam ediyor bir bilginiz var mı

Canım hayırlı olsun inş saglıkla devam eder benımde basıma geldı ama benımkı tup bebek cok sukur suan miniğim benimle inş seninde yuzun guler deger yuksrlip kese gözükene kadar kimse hiç bi yorum yapamaz dua et sadece rabbim gönlüne göre versin

Slm merak ettım canım seni bidaha yazmamışsın biz 6+ 6 günlük olduk cok şükür kalp atıslarımıZı duyduk inş saglıkladevam eder sen nasılsın inş guzel haberler verirsin

Slm canım. Kalp atışlarını duyduğuna çok sevindim. Benimde en son gittiğimde 6 hafta 6 gunluktu. Ama kalp atisi göremedik iki hafta sonraya kontrole çağırdı. 13 Şubat'ta gideceğim. Su iki hafta gecmek bilmiyor. Çok merak ediyorum. Umarım hepimizin iyi devam eder.

Slm canım. Kalp atışlarını duyduğuna çok sevindim. Benimde en son gittiğimde 6 hafta 6 gunluktu. Ama kalp atisi göremedik iki hafta sonraya kontrole çağırdı. 13 Şubat'ta gideceğim. Su iki hafta gecmek bilmiyor. Çok merak ediyorum. Umarım hepimizin iyi devam eder.

Ah canim nerelerdesin. Merakta biraktin bizi. Sen ve minik melegin insallah cok ama coook iyisinizdir.
Ve hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyordur Allahin izniyle.

Inanir misin bilmem, bu gece uykumdan bir sekilde uyandim ve kk 'ne gelip senin yazini bulacagimi hissetmis gibi ilk isim buraya girmek oldu.
Ne zamandir haberini bekliyordum ve sIk bogaz etmemek icin sabir ediyordum.

Cok sükür okudugum kadariyla hersey yolunda degil mi ?
Sanki Seni biraz endiseli buldum. Canim hersey cok güzel olacak eminim buna.
Minik meleginin kalp atislarini da duyacak ve dünyada duydugun en güzel melodinin o olduguna inanamayacaksin.

Canim bu yol cok mesakkatli bir yol. Cesitli engellerle, inis -cikislarla dolu olan ve her safhasinda apayri heyecanlarin seni ve bebegini bekledigi bir yol. 9 ay boyunca sürecek en nihayetinde bebegini kucagina sag saglim aldiginda bitecek bir serüven. ( benim icin tüp bebek tedavisi ve sonrasi hamileligin tanimi :) bu )

Kalp atislarini duyunca rahat ederim diye düsünebilirsin ama.. Kalp atislariydi , ense kalinligi ölcümleriydi , ikili testlerdi vs. vs. vs.
Bu böylece sürüp gidecek inan bana.
O nedenle ; biliyorum yapmasi imkansiz birsey ; cok ama cok sakin olmalisin. Daha önünüzde koskoca 7,5 ay var.

Bu yolun temposuna uyum saglayabilmek icin , daha nice nice asamalardan gecebilmek icin gönlünü ferah , sinirlerini de olabildigine sakin tutman gerekli.

Ne olur benim yerime de hamileligin tadini cikar ve mutlulugunu doya doya yasa olur mu ?

Cok uzun oldu biliyorum ama seni biraz olsun rahatlatabilmek istedim. Heeeep aklimdasiniz bunu unutmayin olur mu canim arkadasim. Sizi , emanetini hicbir zaman zayi etmeyen Rabbime emanet ediyorum. Tarafimdan öpüldünüz.(sen ve minisin )

Son düzenleme:
Ben konuyu saat 04:00 de yazdim da kk nde saat 06:00 yaziyo niye ki :).

Son düzenleme:

Cok sevındım canım duyarsınız ıns daha erken zaten kese ve bebek saglıklıysa problem yok imş Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin :nazar:

SAT 14 OCAK

Şimdiden beklemesi zor.

Allah yardimcin olsun Sansimcok insallah güzel haberlerle gelirsin.

Ah canim nerelerdesin. Merakta biraktin bizi. Sen ve minik melegin insallah cok ama coook iyisinizdir.
Ve hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyordur Allahin izniyle.

Inanir misin bilmem, bu gece uykumdan bir sekilde uyandim ve kk 'ne gelip senin yazini bulacagimi hissetmis gibi ilk isim buraya girmek oldu.
Ne zamandir haberini bekliyordum ve sIk bogaz etmemek icin sabir ediyordum.

Cok sükür okudugum kadariyla hersey yolunda degil mi ?
Sanki Seni biraz endiseli buldum. Canim hersey cok güzel olacak eminim buna.
Minik meleginin kalp atislarini da duyacak ve dünyada duydugun en güzel melodinin o olduguna inanamayacaksin.

Canim bu yol cok mesakkatli bir yol. Cesitli engellerle, inis -cikislarla dolu olan ve her safhasinda apayri heyecanlarin seni ve bebegini bekledigi bir yol. 9 ay boyunca sürecek en nihayetinde bebegini kucagina sag saglim aldiginda bitecek bir serüven. ( benim icin tüp bebek tedavisi ve sonrasi hamileligin tanimi :) bu )

Kalp atislarini duyunca rahat ederim diye düsünebilirsin ama.. Kalp atislariydi , ense kalinligi ölcümleriydi , ikili testlerdi vs. vs. vs.
Bu böylece sürüp gidecek inan bana.
O nedenle ; biliyorum yapmasi imkansiz birsey ; cok ama cok sakin olmalisin. Daha önünüzde koskoca 7,5 ay var.

Bu yolun temposuna uyum saglayabilmek icin , daha nice nice asamalardan gecebilmek icin gönlünü ferah , sinirlerini de olabildigine sakin tutman gerekli.

Ne olur benim yerime de hamileligin tadini cikar ve mutlulugunu doya doya yasa olur mu ?

Cok uzun oldu biliyorum ama seni biraz olsun rahatlatabilmek istedim. Heeeep aklimdasiniz bunu unutmayin olur mu canim arkadasim. Sizi , emanetini hicbir zaman zayi etmeyen Rabbime emanet ediyorum. Tarafimdan öpüldünüz.(sen ve minisin )
Slm canım arkadasım. Beni o kadar rahatlatın o kadar mutlu ettinki Allah razı olsun. İnşallah Allah'ın izniyle sendende güzel haberler alicazً. Söylediğin gibi endişeler 9 ay devam edecek biliyorum ama insanın elinde olmuyor iste. Benim ilk hamileliğimde 2. Kontrolde kalp atisi durmuştu şimdi yine aynı problem olursa korkusu var. Tansiyonum bor yükseliyor bir düşüyor. Düşmesi bişey değilde yükselmesi beni tedirgin ediyor. Bakalım kontrolde ne diyecek. Vajinal jel çok problem oluyor benim için. Çoğunlukla yatıyorum halsizlikten ve kasık ağrısından. Ama Allah'a şükür kasık ağırı bir kaç gündür daha rahat. Bulantıdanmi pek yiyemiyorum o yüzden kilo almadım allahtan. Yani sıkıntılı geçiyor. Yinele allahıma şükrediyorum bu kadar aşamadan bu günlere geldik. Hersey iyi gitsin bebeğim benimle devam etsinde bütün sıkıntılara raziyim. Döndüğümde uzun uzun konuşuruz canım arkadasım. Seni Çokk öpüyorum.

Kızlar bana da yorum yapar mısınız? 29 Ağustosta bir bebek transfer edildi. 15. gün hcg ye baktırdığımda 33.84 çıktı. Yan Geçen perşembe. Pazartesi tekrar test istedi merkez. Ama ben 2 günde katlamış mı diye merak edip tekrar yaptırdım aynı merkezde. 35.39 olmuş. Bırakın katlamayı sadece % 4.5 artmış. Yüzde elli falan olsa hatta yüzde 20 bile olsa sevinecektim ama sadece % dört buçuk. Ve transferin 17. günü idi 35.39 olan sonuç. Kimyasal gebelik, dış gebelik kafam çok karışık. Değerim artar mı acaba bundan sonra? Bu şekilde duyduğunuz bildiğiniz var mı hiç?

Kızlar bana da yorum yapar mısınız? 29 Ağustosta bir bebek transfer edildi. 15. gün hcg ye baktırdığımda 33.84 çıktı. Yan Geçen perşembe. Pazartesi tekrar test istedi merkez. Ama ben 2 günde katlamış mı diye merak edip tekrar yaptırdım aynı merkezde. 35.39 olmuş. Bırakın katlamayı sadece % 4.5 artmış. Yüzde elli falan olsa hatta yüzde 20 bile olsa sevinecektim ama sadece % dört buçuk. Ve transferin 17. günü idi 35.39 olan sonuç. Kimyasal gebelik, dış gebelik kafam çok karışık. Değerim artar mı acaba bundan sonra? Bu şekilde duyduğunuz bildiğiniz var mı hiç?

sonucunda haberdar edermisinn benim de çok düşük ....

sonucunda haberdar edermisinn benim de çok düşük ....

Ederim tabi ki canım.3 te çıkacak sonucum ancak akşam haber verebilirim. Senin sonuçların kaçtı. Kaç kere ölçtürdün ve kaç çıktılar? Sen de mesajımı görünce yazarsan memnun olurum anım. İnsan durmadan br şeylerle kıyaslayıp bir teselli arıyor. İnşallah ikimizinki de artar canım.

benim 21 12. gün
bu gün15. gün sonucum çıkınca yine yazarım bir konuda ben açtım ordan da bizim durumdakileri takip edebilirsin

Back
X