Slm canım. Kalp atışlarını duyduğuna çok sevindim. Benimde en son gittiğimde 6 hafta 6 gunluktu. Ama kalp atisi göremedik iki hafta sonraya kontrole çağırdı. 13 Şubat'ta gideceğim. Su iki hafta gecmek bilmiyor. Çok merak ediyorum. Umarım hepimizin iyi devam eder.
Ah canim nerelerdesin. Merakta biraktin bizi. Sen ve minik melegin insallah cok ama coook iyisinizdir.
Ve hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyordur Allahin izniyle.
Inanir misin bilmem, bu gece uykumdan bir sekilde uyandim ve kk 'ne gelip senin yazini bulacagimi hissetmis gibi ilk isim buraya girmek oldu.
Ne zamandir haberini bekliyordum ve sIk bogaz etmemek icin sabir ediyordum.
Cok sükür okudugum kadariyla hersey yolunda degil mi ?
Sanki Seni biraz endiseli buldum. Canim hersey cok güzel olacak eminim buna.
Minik meleginin kalp atislarini da duyacak ve dünyada duydugun en güzel melodinin o olduguna inanamayacaksin.
Canim bu yol cok mesakkatli bir yol. Cesitli engellerle, inis -cikislarla dolu olan ve her safhasinda apayri heyecanlarin seni ve bebegini bekledigi bir yol. 9 ay boyunca sürecek en nihayetinde bebegini kucagina sag saglim aldiginda bitecek bir serüven. ( benim icin tüp bebek tedavisi ve sonrasi hamileligin tanimi :) bu )
Kalp atislarini duyunca rahat ederim diye düsünebilirsin ama.. Kalp atislariydi , ense kalinligi ölcümleriydi , ikili testlerdi vs. vs. vs.
Bu böylece sürüp gidecek inan bana.
O nedenle ; biliyorum yapmasi imkansiz birsey ; cok ama cok sakin olmalisin. Daha önünüzde koskoca 7,5 ay var.
Bu yolun temposuna uyum saglayabilmek icin , daha nice nice asamalardan gecebilmek icin gönlünü ferah , sinirlerini de olabildigine sakin tutman gerekli.
Ne olur benim yerime de hamileligin tadini cikar ve mutlulugunu doya doya yasa olur mu ?
Cok uzun oldu biliyorum ama seni biraz olsun rahatlatabilmek istedim. Heeeep aklimdasiniz bunu unutmayin olur mu canim arkadasim. Sizi , emanetini hicbir zaman zayi etmeyen Rabbime emanet ediyorum. Tarafimdan öpüldünüz.(sen ve minisin )