Beta hcg düşme ve kanama kimyasal veya dış gebelik 👇👇

Tugraderya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
596
219
103
29
Arkadaşlar beta hcg değerlerim 79 , 198 , 536 , 672 , 1629 , 896 bu şekildeydi. Beta 536 çıktığında kanamam başlamıştı hala devam ediyor sağlıksız bir gebelik o belli zaten biliyorum sorum şu cumartesi 896 çıkmıştı beta , bu sabah beta takibi için gittim yine 812 çıktı sonuç bu düşme çok yavaş değil mi bana mı öyle geliyor normalmi yani. Çarşamba günü yine beta baktırıcam sizce ne zaman sıfırlanır ve kanamam ne zaman biter bilgisi olanlar yazar mısınız

Vucutla alakali herkeisn bünyesi farklı 536 672 olduğu zman kanamaniz fazla miydi bende şuan düşük yapıyorum

Doktora göründünuz mu?
Bende kimyasal yaşadım 25 gün boyunca kanama oldu son hafta farkettim zaten kimyasal gebelik yaşadığımı haftada bir bakıyordm betaya. Daha fazla düşüş oluyordu.

Doktora göründünuz mu?
Bende kimyasal yaşadım 25 gün boyunca kanama oldu son hafta farkettim zaten kimyasal gebelik yaşadığımı haftada bir bakıyordm betaya. Daha fazla düşüş oluyordu.
Evet cumartesi de bakıldı sağlıksız gebelik dediler beta takibi yapacağız dediler. Bugün sabahta kadın doğumdaki doktor çarşamba bidaha beta bakalım dedi

Doktora göründünuz mu?
O kadar uzun sürüyormu ya değerin kaçtı peki benimki gbimiydi değerlerin

Evet cumartesi de bakıldı sağlıksız gebelik dediler beta takibi yapacağız dediler. Bugün sabahta kadın doğumdaki doktor çarşamba bidaha beta bakalım dedi

O kadar uzun sürüyormu ya değerin kaçtı peki benimki gbimiydi değerlerin
Benim o kadar uzun sürmüştü ben hamile olduğumu bilmiyordum sadece kanamam vardı. Başka bir doktorda kan verdim bana gebelik var kadın doğuma görün dedi sonra gittim beta 167 di sonra 112 sonra 51 sonra 2 olmuştu. İlk kanlar arası 3 4 gün son kan da bir hafta ara ile vermiştim. Bide alttan Muane oldum dış gebelik ihtimali ne karşı çok şükür sadece kimyasal gebelikti

Bakalım çarşamba benim kaç olacak ya şu kanamada bitse bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…