Beta hcg düşmeye başlamış

busragul89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
48
Hanımlar merhabalar. Çarşamba günü kan verdim beta hcg 5543 çıkmıştı, bugün yani iki gün sonra başka bir hastanede 5000 çıktı. Kimyasal gebelik mi acaba?

Başka bir lab oldugu için güvenilir değil.. 5500lerde kese görülmedi mi?

Başka bir lab oldugu için güvenilir değil.. 5500lerde kese görülmedi mi?
Evde test yapıp ertesi gün de sadece beta baktırmıştım test doğru mu diye. Bugün yükselmiş mi diye gidip yaptırdım. Sonucum böyle. Yani hastaneden hastaneye de bu kadar farkeder mi acaba?

Evde test yapıp ertesi gün de sadece beta baktırmıştım test doğru mu diye. Bugün yükselmiş mi diye gidip yaptırdım. Sonucum böyle. Yani hastaneden hastaneye de bu kadar farkeder mi acaba?
Farkedebilir, direkt kadın doguma gidip usg ile kese görülebilir, yükselmiş mi diye bakmanıza gerek yok oldukça yüksek betanız, burdan kimyasala döner mi bilmiyorum

Dış gebelik olabilir artıp düşen beta daha tehlikeli bir şey. Doktora görünün mutlaka

Farkedebilir, direkt kadın doguma gidip usg ile kese görülebilir, yükselmiş mi diye bakmanıza gerek yok oldukça yüksek betanız, burdan kimyasala döner mi bilmiyorum
Gidicem hastaneyle görüştüm. Doktor 9 da gelecekmiş. Muayene olucam inşallah. Düşük yapıyor olabilir miyim peki?

Nasil oldunuz ? Guzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Sadece kan mı verdiniz? Usg ile de bakmadilar mı?
Onun için haftaya cuma randevu almıştım zaten doktorumdan, bazen keseyi göremedikleri için birqz bekleyeyim garanti olsun, belki gitmişken kalp atışını da duyarız diye düşündüm :)

Onun için haftaya cuma randevu almıştım zaten doktorumdan, bazen keseyi göremedikleri için birqz bekleyeyim garanti olsun, belki gitmişken kalp atışını da duyarız diye düşündüm :)
8000 betada kese gözükür artık :) içiniz rahat ederdi beta tekrarlamanıza da gerek kalmazdi, hayırlı olsun

`