Merhaba arkadaşlar beta hcg 05.07 de 44
09.07 de 299 yine 4 gün sonra 1133 ve 2 gün sonra 1080 çıktı kanamam var 10 gündür ilk lekelenme şeklindeydi kahverengi bugun(19.07.2023) pıhtı geldi kırmızıya döndü bugun düşükmü yaptım sizce betamda 1080 e düşmüş kanamadan 5 saat sonra bu nedir arakadaşlar düşükmü yaptım
09.07 de 299 yine 4 gün sonra 1133 ve 2 gün sonra 1080 çıktı kanamam var 10 gündür ilk lekelenme şeklindeydi kahverengi bugun(19.07.2023) pıhtı geldi kırmızıya döndü bugun düşükmü yaptım sizce betamda 1080 e düşmüş kanamadan 5 saat sonra bu nedir arakadaşlar düşükmü yaptım
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için peki kanamam hala devam ediyor ben en erken ne zaman hamile kalabilirim tekrardan yani bir sonraki adet tarihim 19 ağustos civarındamı olacak ve yumurtlama tarihim sizce ortalama ne olur ne zaman tekrar deneyim bebek ortalama tarihle beni yönlendirebilirmisiniz çok soru sordum hakkınızı helal edin 2 güne bir hastaneye gitmekten ilgisiz doktorlardan çok yoruldum siz tecrübelisiniz diye daha net cevap alabilirim diye soruyorum
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için peki kanamam hala devam ediyor ben en erken ne zaman hamile kalabilirim tekrardan yani bir sonraki adet tarihim 19 ağustos civarındamı olacak ve yumurtlama tarihim sizce ortalama ne olur ne zaman tekrar deneyim bebek ortalama tarihle beni yönlendirebilirmisiniz çok soru sordum hakkınızı helal edin 2 güne bir hastaneye gitmekten ilgisiz doktorlardan çok yoruldum siz tecrübelisiniz diye daha net cevap alabilirim diye soruyorum
Öncelikle hastaneye gidin kendiniz parçaları tamamen düşürmüş olabilirsiniz ama yine de kontrol ettirin içinizde parça kalmış mı diye. Sonrasında regl olmayı bekleyin ve ovülasyon testleriyle yumurtlamanızı takip edin en doğru sonucu ovülasypn testi verir kimse bu cevabı veremez sze herkesin vücut yapısı farklı
Estagfurullah su an kimyasal bir gebelik geciriyorsun kanaman ne zaman biter bilmiyorum degisebiliyor, ben ovulasyon testi alip o sekilde yumurtlamami takip etmistim sen de oyle yapabilirsin ama ilk once kanamanin nitmesini bekle. Benim doktorum beklemem icin bir sure vermemisti ama seninki verebilir istersen bir doktora git görün ona gore bu planlamayi yap. Belki doktorun bekleme suresi verebilir