beta hcg düşük çıkması

zepnep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
95
34
88
Merhaba arkadaslar,
Ben gecen hafta doktora gidip kan testiyle hamile oldugumu ogrendim. hcg degerim 944 (12mart) idi. 4 haftalik hamile oldugumu soyledi ve ultrasonda keseyi de gordu doktor.
Bugun tekrar kontrol icin gittim ancak doktor ultrasonda keseyi goremeyince tekrar hcg testini yeniledik bu sefer degerim 2477 (21 mart) cikti. doktor seviyenin daha yuksek olmasi gerektigini sagliksiz bi gebelik olabilecegini soyledi ve alttan ultrasonla bakti ve keseyi de icindeki bebegi de gordu cuma gunu tekrar test icin gidecegiz degerler yukselmemisse konusalim dedi dis gebelik veya dusuk tehlikesi olabilir dedi.
ben ne yapabilirim onlem olarak dedigimde hic bisey felan dedi..
suan icim icim yiyor sizce yeni bir doktora mi gitmeliyim yoksa cumayi mi beklemeliyim??

Rahimde bebegi ve keseyi gordukten sonra dis gebelik nasil oluyor anlamiyorum. Bebegi gordu madem kalp atisini dinletmedimi canim. insaAllah kotu bisey yoktur. Yavrun sana sag salim tutunur

acikcasi ben de bilmiyorum nasil olabiliyor. zaten test sonucu cikana kadar esimle cok kotu olduk. test sonucu cikinca da deger dusuk sagliksiz bi gebelik olabilir dis gebelik felan deyince biz iyice kotu olduk. sonra alttan ultrasonla gorunce biraz olumlu konusmaya basladi ama yine de soylediklerini tekrarlayip cuma test yeniledikten sonra konusalim dedi.. kalp atisini da dinletmedi sadece kese burada goruyorum bebegi de icinde goruyorum dedi..
baska doktora gitmeli miyim sizce?

Son düzenleme:
Doktorlar gerçekten insanın yüreğini hoplatıyor
12 marttan 21 marta kadar olan artış biraz düşük görünüyor
Ama rahimde kese görüyorsa neden dış gebelik olsun ki?
Cuma günü artışa tekrar baktırın mümkünse aynı laboratuvarda. Umarım katlanarak artış gösterir.

Canım sen doğruu başka doktora git hiç mideni bulandırma benide daha kesemi görmeden hcg 1500 lerdeyken kürtaj şart die ağlaya ağlaya gönderdiler ertesi gün kese göründü... bebeği görmüş keseyi görmüş ne dış gebeliği öyle bişey olamaz ha olduki sağlıksız gebelik çıktı kendi düşer zaten merak etme sen başka bi doktora git içini de ferah tut merak etme

Dis gebelikle normal gebeligi ayirt edemeyen doktorlar turedi simdi de. Bir kac kere burda okudum gercekten hayretler icindeyim. Bebegi de keseyi de gordugu yerin tup mu rahmin ici mi oldugunu bilmiyor muymus? Bence kesinlikle başka doktora gidin.

Dis gebelikle normal gebeligi ayirt edemeyen doktorlar turedi simdi de. Bir kac kere burda okudum gercekten hayretler icindeyim. Bebegi de keseyi de gordugu yerin tup mu rahmin ici mi oldugunu bilmiyor muymus? Bence kesinlikle başka doktora gidin.

Bana da aynısını yaptılar
Sonra başka doktora gittim
Doktor dedi gayet de rahmin içine yerleşmiş bir kese var
Diğer doktorun dediği milyarda bir olabilir hem içeride hem rahim dışında aynı anda gebeliğin olması diye
İlk doktor gördüğü yerin neresi olduğunu nasıl anlamadı bilmiyorum
Düşük tehlikesi ve dış gebelik şüphesi var dedi direkt.

Arkadaşın hcg değerinin istenildiği gibi artış göstermemesi yüzünden mi dedi acaba

Doktorlar gerçekten insanın yüreğini hoplatıyor
12 marttan 21 marta kadar olan artış biraz düşük görünüyor
Ama rahimde kese görüyorsa neden dış gebelik olsun ki?
Cuma günü artışa tekrar baktırın mümkünse aynı laboratuvarda. Umarım katlanarak artış gösterir.
Anladığım kadarıyla önce değere bakmış sonra keseyi görmüş artış düşük keseyi görünce sağlıksız gebelik ihtimalini söylemiş. Yani dış gebelik ya da sağlıksız gebelik olabilir demiş. İnşallah düzelir tekrardan. Doktorlar pimpiriklendirmeyi seviyorlar ama artış cidden az. İnşallah sağlıkla gebeliğini geçirir bebişini kucağına alır arkadaş

Merhaba arkadaslar,
Ben gecen hafta doktora gidip kan testiyle hamile oldugumu ogrendim. hcg degerim 944 (12mart) idi. 4 haftalik hamile oldugumu soyledi ve ultrasonda keseyi de gordu doktor.
Bugun tekrar kontrol icin gittim ancak doktor ultrasonda keseyi goremeyince tekrar hcg testini yeniledik bu sefer degerim 2477 (21 mart) cikti. doktor seviyenin daha yuksek olmasi gerektigini sagliksiz bi gebelik olabilecegini soyledi ve alttan ultrasonla bakti ve keseyi de icindeki bebegi de gordu cuma gunu tekrar test icin gidecegiz degerler yukselmemisse konusalim dedi dis gebelik veya dusuk tehlikesi olabilir dedi.
ben ne yapabilirim onlem olarak dedigimde hic bisey felan dedi..
suan icim icim yiyor sizce yeni bir doktora mi gitmeliyim yoksa cumayi mi beklemeliyim??
Bende aynı şeyleri yaşadım degerlerim çok yavaş arttı nerdeyse üç hafta takip etti beta hcg önce dış gebelik yada sağlıksız gebelik olabilir dedi başka Dr gittim keseyi Rahimde gordu ve ön gün bekle mutlaka dedi. Tekrarladı Dr gittim başka Dr gityimi söyledim keseyi gordu dedim yalancı kese dir o dedi alttan baktı ve keseyi gordu.bir hafta daha bekledik sonra bebeği gördük on günde kalp atışı için bekledim yarın gideceğim artil mahvoldum gerçekten çok yıprandim

acikcasi ben de bilmiyorum nasil olabiliyor. zaten test sonucu cikana kadar esimle cok kotu olduk. test sonucu cikinca da deger dusuk sagliksiz bi gebelik olabilir dis gebelik felan deyince biz iyice kotu olduk. sonra alttan ultrasonla gorunce biraz olumlu konusmaya basladi ama yine de soylediklerini tekrarlayip cuma test yeniledikten sonra konusalim dedi.. kalp atisini da dinletmedi sadece kese burada goruyorum bebegi de icinde goruyorum dedi..
baska doktora gitmeli miyim sizce?
Kasık ve bel ağrıniz var mı benimde bugün felaket kasık bel ağrım. Var.size tavsiyem.on gün bekleyin en az kese de bebek yoksa yada sağlıksız sa düşer zaten .

kasik yada baska bi agrim yok cok sukur canim. gecen hafta bogazim sisti cok hastaydim acaba ona bagli bisey mi oldu diye dusunuyorum doktor sagolsun bizi paniklettigi icin hic bisey soramadim aklima bile gelmedi.. cuma gunu ayni dr gidip bi test daha yaptiracagim sonuc olumlu da olsa olumsuz olsa baska dr gidecegim. ben oglenden beri dusunmekten yiprandim basim catlayacak gibi oldu seninki daha uzun zamanmis Allah herkese hayirlisiyla evladini bagislasin insallah.. senin hcg degerlerin nedir peki?

kasik yada baska bi agrim yok cok sukur canim. gecen hafta bogazim sisti cok hastaydim acaba ona bagli bisey mi oldu diye dusunuyorum doktor sagolsun bizi paniklettigi icin hic bisey soramadim aklima bile gelmedi.. cuma gunu ayni dr gidip bi test daha yaptiracagim sonuc olumlu da olsa olumsuz olsa baska dr gidecegim. ben oglenden beri dusunmekten yiprandim basim catlayacak gibi oldu seninki daha uzun zamanmis Allah herkese hayirlisiyla evladini bagislasin insallah.. senin hcg degerlerin nedir peki?
benim sprail vardi onu kontrole gitmiştim kaymış dedi alırken ip koptu kirildi sonra kan istedi her ihtimale bakalım dedi.ilk değerim 34 du sonra 90 olfu beş gün sonra 205 olmuştu burda anormal dedi doktor iki gün sonra 470 iki gün sonra 780 iki gün sonra 905 oldu kese göründü 905 ile ön gün önce ikibin I geçmiş demişti yine bir sürü kan verdim idrar verdim yatın gideceğim minicik bebeği gördük ama hayırlısı bakalim

benim sprail vardi onu kontrole gitmiştim kaymış dedi alırken ip koptu kirildi sonra kan istedi her ihtimale bakalım dedi.ilk değerim 34 du sonra 90 olfu beş gün sonra 205 olmuştu burda anormal dedi doktor iki gün sonra 470 iki gün sonra 780 iki gün sonra 905 oldu kese göründü 905 ile ön gün önce ikibin I geçmiş demişti yine bir sürü kan verdim idrar verdim yatın gideceğim minicik bebeği gördük ama hayırlısı bakalim

sonuclarini bana da haber verir misin ben de yarin doktora gidecegim insallah hersey yoluna girer..

Kese görüldü bebekte içindeyse gelişimine bakılır betaHcg sonrasında önemli degil diye biliyorum. Sen canını sıkma içini rahat tut ve imkanın varsa dr değiştir anladığım kadarı ile içine sinmemiş dr.

Merhaba benim bi sorum olacaktı, bende bu ay adetimin 10 günden fazla sürmesiyle test yaptım çift çizgi çıktı, kanama olduğu için Dr a gittik beta hcg 315 çıktı Dr baktı kese fln görmedi bi önceki ay düzensizdi. O yüzden anlayamadılar ne zaman olduğunu. İki gün sonra test yaptık 338 çıktı , Dr sağlıksız gebelikten şüpheleniyor. Kanama hafif var, çok fazla baş dönmesi, ve iştahsızlık birde sinir durumu var. Hcg si yavaş yükselip hamileliği sağlıklı geçen var mı? Bi kızım var onda da kanamalı oldu 3 ay, şimdi bilmiyorum nasıl olacak, tecrübesi olan yazabilir mi?

Back
X