Beta hcg düşük çıktı yardimmm

gamze-elis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
85
28
88
35
Kizlar 28 gunde bir adet oluyorum 5 agustos adet olmam gereken gunde kan testim beta hcg 19 cikti doktor 2 gun sonra tekrarlayim dedi 7 agustosta 47 cikti. Simdi beklemedeyiz 12 sinde bidaha yapmayi dusunyorum test sizce gec döllenme midir

Ilk cocugumda yine adetten 2 gun sonra ogrendigimde deger 1000 di oyuzden panik yaptim diyebilirm doktor da kimyasal gebelik olabilir beklicez deyince:(

Benimde 3 Ağustos 16 çıktı 5 Ağustos da 50 çıktı. Doktorum artış güzel dedi ☺️ dün tekrar verdim sonucu bekliyorum. Önemli olan iki katı artmasiymis
Durumumuz ayni sonucun cikinca yazar misn hemen cok merak ettim ins olumlu sonuclar aliriz ikimizde

Eklentiler

• Screenshot_20220807-155631_Chrome.webp
    Screenshot_20220807-155631_Chrome.webp
    15 KB · Görüntüleme: 457
Durumumuz ayni sonucun cikinca yazar misn hemen cok merak ettim ins olumlu sonuclar aliriz ikimizde
Yazarım canım telaş yapma dün doktordaydım rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlanıyor dedi. Bide ben ovulasyonla takip ettim bu ay yumurtlamadan 10 gün sonra değerim 16 çıktı

Yani genel olarak kacinda adet olman gerekiyordu. Ben gecen ay 8 temmuzza adet oldum 22 temmuz ve 27 temmuzda 2 kere iliski oldu(yani utanyorum soylerken ama:( cok endiselenyorum) 28 gunde bir oldugum icin genelde 5 agustosta olmam lazimdi ben ovulasyon takip etmedigim icin boyle ayrintili sordum

Merhaba arkadaşlar benim adetim gecikti adetimin 3. Günü sağlık ocağında gittim kan verdim sonuç 190 çıktı gebeliğin başladığını muhtemelen 4 haftalık dediler. Sonra bu pazar günü lekelenme yaşadım galiba yerleşme kanaması diye düşündüm. Akşama doğru kanamam biraz daha artınca acilin kadın doğum bölümüne gittim kan tahlili istediler sonuç 243 çıktı. Doktor alttan muane etti ve tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi. Hemşiredr bana Büyük ihtimalle düşünüyorsun dediler. İlk defa hamile kaldım yıllardır uğraşıyorum kaç günden beri ağlıyorum ordaki hemşireler de çok sinirimi bozdular. Ama kanamam devam etmiyor kanamam kesildi ve sadece pembe olarak peçeteye sildiğimde geliyor pedim de kan yok normal adette yaşamıyorum. Pazar günü acildeki hemşire salı günü gel gene bakalım dediler ama moralim çok bozulduğu için gitmedim. Perşembe günü doktora randevu aldım. Benim gibi böyle durum yaşayan varmı. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yıllardır bu anı bekliyordum böyle olunca çok kötü oldum 😭

Yani genel olarak kacinda adet olman gerekiyordu. Ben gecen ay 8 temmuzza adet oldum 22 temmuz ve 27 temmuzda 2 kere iliski oldu(yani utanyorum soylerken ama:KK43: cok endiselenyorum) 28 gunde bir oldugum icin genelde 5 agustosta olmam lazimdi ben ovulasyon takip etmedigim icin boyle ayrintili sordum

Merhaba arkadaşlar benim adetim gecikti adetimin 3. Günü sağlık ocağında gittim kan verdim sonuç 190 çıktı gebeliğin başladığını muhtemelen 4 haftalık dediler. Sonra bu pazar günü lekelenme yaşadım galiba yerleşme kanaması diye düşündüm. Akşama doğru kanamam biraz daha artınca acilin kadın doğum bölümüne gittim kan tahlili istediler sonuç 243 çıktı. Doktor alttan muane etti ve tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi. Hemşiredr bana Büyük ihtimalle düşünüyorsun dediler. İlk defa hamile kaldım yıllardır uğraşıyorum kaç günden beri ağlıyorum ordaki hemşireler de çok sinirimi bozdular. Ama kanamam devam etmiyor kanamam kesildi ve sadece pembe olarak peçeteye sildiğimde geliyor pedim de kan yok normal adette yaşamıyorum. Pazar günü acildeki hemşire salı günü gel gene bakalım dediler ama moralim çok bozulduğu için gitmedim. Perşembe günü doktora randevu aldım. Benim gibi böyle durum yaşayan varmı. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yıllardır bu anı bekliyordum böyle olunca çok kötü oldum 😭
Kimyasal gebelik diyolar sanirim buna cocuk olusmadan kanama oluyor umarim en kisa zamanda anne olursun🙏

canım bende başlardan öyle oldu hastanede yattım 4 gün progestan verdiler çok şükür bi sıkıntı olmadı ağrın varmı

Hayır canım ağrım yok kanamam yok adette olmadım sadece pazar günü bi kanamam oldu o kadar daha sonra kanamam olmadı sadece lekenlenme şeklinde devam ediyor şuanda.

Belki yerleşme kanamasidir
Umarım öyledir yarın doktora gidip herşey netleşicek sabahtan kan verip öyle gidicem doktorun yanına. Benim ablamın hamileliğimde böyle yavaş yükseliyordu onada dış gebelik değerin çok düşük dediler ama sıkıntısız bir şekilde geçti hamileliği şimdi 2 yaşında oldu yiğenim. Moralimi bozan hemşire ve doktor oldu dalga geçer gibi davrandılar senin değerin düşük hamile değilsin dedi direk ilk sonucum 190 diye.

Umarım öyledir yarın doktora gidip herşey netleşicek sabahtan kan verip öyle gidicem doktorun yanına. Benim ablamın hamileliğimde böyle yavaş yükseliyordu onada dış gebelik değerin çok düşük dediler ama sıkıntısız bir şekilde geçti hamileliği şimdi 2 yaşında oldu yiğenim. Moralimi bozan hemşire ve doktor oldu dalga geçer gibi davrandılar senin değerin düşük hamile değilsin dedi direk ilk sonucum 190 diye.
Ben 19 la basladim düşun

Back
X