- 4 Aralık 2024
- 7.116
- 7.585
- 113
- 37
- Konu Sahibi menessa kaya
Regl oldum bu nasıl oluyor ne yapmam lazım
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşadınız kimyasal olunca değerler düşer ve kanama başlar maalesef çok geçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl oldum bu nasıl oluyor ne yapmam lazım
Maalesef kimyasal gebelik canım çoğu kadın hiç fark etmeden bile bu durumu yaşıyor. O yüzden regl gecikmesi bekleyip öyle test yapın deniyorRegl oldum bu normal mi bu testlere karşılık
kimyasal gebelik yaşamışsınız benim tahminim de o yöndeydi. üzülmüşsünüzdür çok geçmiş olsun teselli eder mi bilmem ama genelde kimyasal gebeliğin peşindeki aylarda sağlıklı gebelik gelir. kimyasal gebeliğin de doktorum demişti ki kimyasal gebelik yaşadıysanız sevinin çünkü tüplerinizden en az biri mutlaka açık, yumurtanızın da döllenme yeteneği var demek. yani gebeliğe engel durumların çoğunu elediniz demek…Ya regl oldum ama bu testler bu değerler yanlış mı ne oldu anlamadım o kadar ümit ettim şansıma hafta sonuna denk geldim
Mutlaka gidecem . Ama çok üzüldüm şuan burda sizinle konuşma ve danismamdan başka seçeneğim yok çok üzülüyorum ve üzüldüm . İnanmıştım zormuş bu dördüncü ay denemesiydi belki çok erken yolun başındayım ama bilmiyorum kendimi sadece üzgün hissediyorum . Hakkınızı helal edin bir kardeş samimiyetinde yazdım bunları teşekkür ederim ilginizeMaalesef kimyasal gebelik canım çoğu kadın hiç fark etmeden bile bu durumu yaşıyor. O yüzden regl gecikmesi bekleyip öyle test yapın deniyorgeçmiş olsun. Doktor kontrolüne git mutlaka
Bu platforma sırf bu soruyu sormak için üye oldum ve buraya yazıp danismam dışında bu seçeneğim yoktu çünkü kimseyi yakın hissetmedim paylaşmak icin evet buraya yazmak ve yakın hissetme durumu biraz saçma gelebilir ama frekans olayı diyelim . Of çok üzüldüm . Yani nasip diyorum elbette nasip ama ne bileyim kendimle adeta evcilik oynadım bu 6 gün gecikmesi ile . Demek ki öyle değilmiş . Of utanmak istemiyorum duygularımı paylaşmaktankimyasal gebelik yaşamışsınız benim tahminim de o yöndeydi. üzülmüşsünüzdür çok geçmiş olsun teselli eder mi bilmem ama genelde kimyasal gebeliğin peşindeki aylarda sağlıklı gebelik gelir. kimyasal gebeliğin de doktorum demişti ki kimyasal gebelik yaşadıysanız sevinin çünkü tüplerinizden en az biri mutlaka açık, yumurtanızın da döllenme yeteneği var demek. yani gebeliğe engel durumların çoğunu elediniz demek…
tabii ki öyle olacakBu platforma sırf bu soruyu sormak için üye oldum ve buraya yazıp danismam dışında bu seçeneğim yoktu çünkü kimseyi yakın hissetmedim paylaşmak icin evet buraya yazmak ve yakın hissetme durumu biraz saçma gelebilir ama frekans olayı diyelim . Of çok üzüldüm . Yani nasip diyorum elbette nasip ama ne bileyim kendimle adeta evcilik oynadım bu 6 gün gecikmesi ile . Demek ki öyle değilmiş . Of utanmak istemiyorum duygularımı paylaşmaktanüzüldüm ya üzüldüm . Ama geçecek güzel ve sağlıklı haberler eşliğinde inşallah
inanıyorum.
Yorumunuza neden bu kadar ağladım bilemiyorumtabii ki öyle olacaksiz önümüzdeki ayları değerlendirin, sağlıklı beslenin, birkaç adet dönemi içinde gebelik elde edersiniz. ben de kimyasal gebelik yaşadım maalesef sarsıyor insanı ama iki ay sonra sağlıklı gebelik geldi doktorun dediği gibi. sizin de öyle olacaktır. insan bazen yakınındakilere kalbini açamıyor çok haklısınız, kadın kadına destek olmalı ne zaman isterseniz buyrun yazın dertleşiriz ağlaşırız güleriz. ben sizin mutlu haberlerinizi bekliyorum
Allah razı olsun bin defaBüyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşadınız kimyasal olunca değerler düşer ve kanama başlar maalesef çok geçmiş olsunRabbim sağlıklı hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah Amin
![]()
kese aşamasına gelmeden sonlandığı için gitmenize gerek yok çünkü erken düşük olduğundan parça kalma ihtimali yok normal adet döngüsünün içinde gibisiniz şuan. sadece adetiniz normalden daha geç bitebilir endişe etmeyin uzun sürerse deYorumunuza neden bu kadar ağladım bilemiyorumbelki de regl olmanın etkisi
kalbimi bırakıyorum tam da bu ilgili ve alakalı yorumunuza
son sorum
hastaneye gitmem gerekiyor mu bu durumla alakalı yani bildirmem ve tekrar tahlil vermem gerekli mi .
![]()
Aynı yerde vermediğiniz için direk kimyasal diyemiyorumDoktor olmadığı icin başka hastanede verdim . Yani ilk testi aile hekiminde yaptım ikinci testi ise kadın doğum Hastanesi acilinde. Of çok stres yaptım galiba .
Kolay değil canım ama yaşın gençse 1 yıla kadar normal sayılıyor. Reglin 2. Günü gidip bir hormon testi yaptır ve ultrasona gir bence kontrol amaçlı. İnşallah hayırlısıyla hamile kalır bebeğini kucağına alırsın. Bu süreçte en önemli şey stres yapmamak. Kendini meşgul tutmaya çalış bu fikirden uzaklaş. İlişkine devam et 1 dolu 1 boş olacak şekilde zaten öyle olunca yumurtlamayı da kaçırmazsın. Ve kimyasal gebeliğin şöyle bir artısı da var demek ki hamile kalabiliyorsun tüplerin açık böyle düşün. Vücudun hamileliğe hazırlanmış oldu ve kimyasal gebelikten sonraki aylarda hemen hamile kalan çok kişi var. İçini ferah tutMutlaka gidecem . Ama çok üzüldüm şuan burda sizinle konuşma ve danismamdan başka seçeneğim yok çok üzülüyorum ve üzüldüm . İnanmıştım zormuş bu dördüncü ay denemesiydi belki çok erken yolun başındayım ama bilmiyorum kendimi sadece üzgün hissediyorum . Hakkınızı helal edin bir kardeş samimiyetinde yazdım bunları teşekkür ederim ilginize