Beta hcg düşük çıktı

ftma62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
13
1
1
33
Arkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim gebelik şüphesiyle doktra gıttım 2 haftalık gebeyim ve beta degerim 69 cıktı ikinci gün tekrar gittim 78 cıktı sonra doktr iki gün sonra tekrar ölctr dedi.
Dış gebelikten şüphelendi. Böle olupta düzelen varmı sağlıklı bir hamileliğe döner mi bekleyemiyorumm

Canım üzmek istemem ama adetim 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım. Beta 10.86 çıkmıştı. 3 gün sonra sancı ile acile gittiğimde 20,78 olmuştu ve düşük yapıyordum. Doktor sağlıksız gebelik demişti. Biraz bekle kan tahlili yaptır. 2 günde kendini 2 ye katlaması gerekiyor.

Canım üzmek istemem ama adetim 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım. Beta 10.86 çıkmıştı. 3 gün sonra sancı ile acile gittiğimde 20,78 olmuştu ve düşük yapıyordum. Doktor sağlıksız gebelik demişti. Biraz bekle kan tahlili yaptır. 2 günde kendini 2 ye katlaması gerekiyor.
Bilmiyorum ki işte beklemek cok kötu bi durum :(

Şöyle söyleyeyim kanda beta deger aralıgı 1-2 haftalıkta yer alıyor ama normal son adet baslangıcına göre sayarsak 4 haftalık oluyor
Siz kendinizi her ihtimale hazırlayın. Fazla umutlanmayın. Bu durumda muhtemelen sağlıklı bir gebelik oluşmayacaktır. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.

Böle bi durum yaşayan varmı yada normal mi düşük mü nasıl diye sizlere sorayım dedim :(

Arkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim gebelik şüphesiyle doktra gıttım 2 haftalık gebeyim ve beta degerim 69 cıktı ikinci gün tekrar gittim 78 cıktı sonra doktr iki gün sonra tekrar ölctr dedi.
Dış gebelikten şüphelendi. Böle olupta düzelen varmı sağlıklı bir hamileliğe döner mi bekleyemiyorumm
Adetinden ne kadar geçti üstünden? Bide hemen ikinci günü değilde iki gün arayla yapsaydın ikinci testi bekli canum hafta sonra git binin üstüne çıkmışsa dış gebelik değildir bide betan çok düşük değil ama önemli olan artması

Canını sıkma. Kimsayal gebelikte olabilir. Her şeyin hayırlısı. Bekle biraz belki geç döllenme olmuştur.

Canını sıkma. Kimsayal gebelikte olabilir. Her şeyin hayırlısı. Bekle biraz belki geç döllenme olmuştur.
Kimyasal gebelik ne oluyor tam olarak dış gebelikle aynımı canım bide kimyasal gebelikte beta degeri çıkıyormu

Kan tahlilini iki gun ust uste mi yaptirdiniz ?

20 aralık son adet tarihim bugun olmam gerekiyordu olmadım adetime iki gün kala gittim kasık agrılarım vardı diye öyle ögrendim gebeligimi
Benim bildiğim dış gebelik olunca değer çok fazla oluyor. Bence gebe olabilirsiniz. Bekleyin bakalım biraz daha. Daha adetiniz geçmemiş sayılır. Pazartesi tekrar yaptırın.

Benim bildiğim dış gebelik olunca değer çok fazla oluyor. Bence gebe olabilirsiniz. Bekleyin bakalım biraz daha. Daha adetiniz geçmemiş sayılır. Pazartesi tekrar yaptırın.
Pazar tekrar gel yaptır dediler dış gebelik olunca yüksek çıktıgını bilmiyodum

İlk çarşamba günü yaptım ikinciyide cuma yaptım
Biraz dusuk o zaman ,Iki gun sonra tekrar yaptirirsaniz daha net belli olur.Benim kizimda iki kat yukselmiyordu .Hakkinizda hayirlisi olsun .

Bence çok erken yaptırdığın için bu şekilde.
Adetin geçmeden yaptırmışsın tahlili.

Dış gebelikte böyle düşük değil de daha yüksek değerler oluyor diye biliyorum ben.

Kimyasal daha farklı
Gebelik devam etmeden erken dönemlerde sonlanıyor.
Aslında çoğu kadın yaşıyormuş bunu ama farkına varmadan adetle düşüyormuş.
Ben de atlatmıştım ordan biliyorum.

Kimyasalsa zaten pazara kadar kalmaz diye düşünüyorum.
Şimdi bunları düşünüp strese girme.

Umarım sağlıklı bir gebeliktir.

Back
X