- 19 Ocak 2023
- 18
- 4
- 1
- Konu Sahibi zeyneppsevde
Beta hcg sonucum 4. Haftada 401 çıktı dış gebelik olabilirmiş ya da bebek yeni yerleşiyormuş benimle aynı durumu yaşayan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olabilir tek değerle dış gebelik kimyasal gebelik demek biraz zor iki günde bir aynı yerde aynı saatte kan verip değer artışı takip edin stres yapmayın sağlıklı bir süreç geçirirsiniz inşallahBeta hcg sonucum 4. Haftada 401 çıktı dış gebelik olabilirmiş ya da bebek yeni yerleşiyormuş benimle aynı durumu yaşayan oldumu
Doktor izinliydi yardımcısı dedi bunları moralimi bozdu sabah sabah son adet tarihim 19 ocak bana geç döllenme gibi geldiGeç döllenme olabilir tek değerle dış gebelik kimyasal gebelik demek biraz zor iki günde bir aynı yerde aynı saatte kan verip değer artışı takip edin stres yapmayın sağlıklı bir süreç geçirirsiniz inşallah![]()
Düşünmeyin öyle şeyler artış takibi yapınDoktor izinliydi yardımcısı dedi bunları moralimi bozdu sabah sabah son adet tarihim 19 ocak bana geç döllenme gibi geldi
Teşekkür ederim yorumunuz içinDüşünmeyin öyle şeyler artış takibi yapın
son adet tarihinize göre bana normal geldi değeriniz ben çok daha düşük bir değerle öğrenmiştim adet günüme bir gün kala. önemli olan iki güne bir en az 50 artması iki gün sonra aynı saatlerde aynı yerde kan verin güzel sonuçları alırsınız inşallah :)Doktor izinliydi yardımcısı dedi bunları moralimi bozdu sabah sabah son adet tarihim 19 ocak bana geç döllenme gibi geldi
Kaç haftalık oluyo her uygulama farklı gösteriyorson adet tarihinize göre bana normal geldi değeriniz ben çok daha düşük bir değerle öğrenmiştim adet günüme bir gün kala. önemli olan iki güne bir en az 50 artması iki gün sonra aynı saatlerde aynı yerde kan verin güzel sonuçları alırsınız inşallah :)
haftası son adet tarihine göre hasaplanıyor ama asıl ultrasondan bakınca doktor da büyüklüğüne göre söylüyorKaç haftalık oluyo her uygulama farklı gösteriyor
Kizlar ben baktırdım bugün vsrmiiki diye ama böyle çıktı anlamadım benBeta hcg sonucum 4. Haftada 401 çıktı dış gebelik olabilirmiş ya da bebek yeni yerleşiyormuş benimle aynı durumu yaşayan oldumu
Vajinal ultroson riskli diyorlar bende korkuyorum ondanhaftası son adet tarihine göre hasaplanıyor ama asıl ultrasondan bakınca doktor da büyüklüğüne göre söylüyor