Beta hcg düşük değer

zeyneppsevde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
18
4
1
Beta hcg sonucum 4. Haftada 401 çıktı dış gebelik olabilirmiş ya da bebek yeni yerleşiyormuş benimle aynı durumu yaşayan oldumu

Beta hcg sonucum 4. Haftada 401 çıktı dış gebelik olabilirmiş ya da bebek yeni yerleşiyormuş benimle aynı durumu yaşayan oldumu
Geç döllenme olabilir tek değerle dış gebelik kimyasal gebelik demek biraz zor iki günde bir aynı yerde aynı saatte kan verip değer artışı takip edin stres yapmayın sağlıklı bir süreç geçirirsiniz inşallah🙏🏻

Geç döllenme olabilir tek değerle dış gebelik kimyasal gebelik demek biraz zor iki günde bir aynı yerde aynı saatte kan verip değer artışı takip edin stres yapmayın sağlıklı bir süreç geçirirsiniz inşallah🙏🏻
Doktor izinliydi yardımcısı dedi bunları moralimi bozdu sabah sabah son adet tarihim 19 ocak bana geç döllenme gibi geldi

Doktor izinliydi yardımcısı dedi bunları moralimi bozdu sabah sabah son adet tarihim 19 ocak bana geç döllenme gibi geldi
son adet tarihinize göre bana normal geldi değeriniz ben çok daha düşük bir değerle öğrenmiştim adet günüme bir gün kala. önemli olan iki güne bir en az 50 artması iki gün sonra aynı saatlerde aynı yerde kan verin güzel sonuçları alırsınız inşallah :)

son adet tarihinize göre bana normal geldi değeriniz ben çok daha düşük bir değerle öğrenmiştim adet günüme bir gün kala. önemli olan iki güne bir en az 50 artması iki gün sonra aynı saatlerde aynı yerde kan verin güzel sonuçları alırsınız inşallah :)
Kaç haftalık oluyo her uygulama farklı gösteriyor

Önemli olan beta takibi yapıp düzenli artış görmek. Gerisini çok önemsemeyin bence.
Şu an hesaplamak zor olur haftasını vs. Geç döllenme olabiliyor, erken döllenme olabiliyor. Dediğim gibi beta takibi size ipucu verir.

Kizlar ben baktırdım bugün vsrmiiki diye ama böyle çıktı anlamadım ben

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-17-15-29-49-465_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-02-17-15-29-49-465_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_2023-02-17-15-29-42-828_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-02-17-15-29-42-828_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_2023-02-17-15-29-37-406_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-02-17-15-29-37-406_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba ben 3 test yaptım negatif çıktı gidip bugün de kan verdim adet sökücü almak için kan verdim 89.34 çıktı 14 ocak adet tarihim ve geç dölenme diye tahmin ediyorum

Back
X