Beta hcg düşük ilerleyen

Bat günü 40.57
2 gün sonra 64
daha cok yenı hamılelık :) bence hemen uzulme ve 2 gunde mınımum yuzde 60 artmalı dıye bişi var . yuzde 60 kadr artmıs zatn bence 2 gun sonra yenıden baktır:) saati saatine 48 saatte kim baktırabilir ki:)hayırlısıyla saglıkla ılerlesın insallah :)

Merhaba arkadaşlar benimde kafam çok karışık 6 ay önce dış gebelik geçirdim 1 hafta önce tekrar hamile olduğumu öğrendim yine aynısı olur diye korkuyorum beta 15 Kasım (58.22 )17 Kasım ( 163.26) 22 Kasım ( 876.2)

13 senenin ardında ilk kez kendi kendime hamile kaldım canim moralin ixin çok teşekkür ederim

Sizinki çok güzel yükselmiş bence Allah hayırlısını nasip etsin

Degerleriniz cok iyi saglikla kucaklayin

13 senenin ardında ilk kez kendi kendime hamile kaldım canim moralin ixin çok teşekkür ederim
Hayirlisi olsun hakkinizda evet yuzde 60 artmasi gerek ve tam yuzde 60 artmis degeriniz . Cok yeni oldugu icin boyledir degeriniz kan vermeye devam edin

Canim değişik ilerliyor kafayı yicem 64 133 374 500 yarın yine kan verecem
Bence sende bi sıkıntı yok dert etme inşallah sağlıklıdır aynen benimki garip çünkü kızımda ilk regl başlaması gereken tarihte öğrenmiştim 1250ydi bu artışlar hoş değil ya bendeki

Bence sende bi sıkıntı yok dert etme inşallah sağlıklıdır aynen benimki garip çünkü kızımda ilk regl başlaması gereken tarihte öğrenmiştim 1250ydi bu artışlar hoş değil ya bendeki
Benimde hoş değil canım doktor 2 kat artmıyor diyor kaç gündür araştırma yapmaktan mahvoldum bide çok karın agrim var

Canim değişik ilerliyor kafayı yicem 64 133 374 500 yarın yine kan verecem
Bence sende bi sıkıntı yok dert etme inşallah sağlıklıdır aynen benimki garip çünkü kızımda ilk regl başlaması gereken tarihte öğrenmiştim 1250ydi bu artışlar hoş değil ya
Benimde hoş değil canım doktor 2 kat artmıyor diyor kaç gündür araştırma yapmaktan mahvoldum bide çok karın agrim var
Gayette iyi bence son regl başlaması gereken tarihin neydi

10 gün gecikti bugün cnm çok yüksek seviyelerde olmasi gerekli sende karın ağrısı varmi

10 gün gecikti bugün cnm çok yüksek seviyelerde olmasi gerekli sende karın ağrısı varmi
10 günde evet nerden baksan 4 binlerde olması lazım karın ağrım yok ara ara bulantı ve ara ara kasık ağrısı var göğüs hassasiyeti var başkada bişey yok ben bu değerlerle en kötü kimyasal razıyım

Bende aynı dış gebelikten çok korkuyorum hangi sehirdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…