Beta hcg düşük ilerleyen

Sizin yorum yaptığınız sonuç 2farklo merkezdi artık aynı merkezde yaptırıyorum
Anladım benim de çünkü öyle olmuştu farklı yerlerde farklı saatlerde yaptırmıştım çok az artış görünmüştü dış gebelik ve kimyasaldan şüphelendiler hatta. Kafama takıldı aynı gün akşam tekrar eski yaptırdığım yerde kan verince 2 katından fazla artış olduğunu gördük. Şimdi sağlıklı ilerliyor şükür. İnşallah sizin de öyle olur içinizi ferah tutun

Amin sağlıkla kucağınıza alın insallah

Benim şükür kimyasal çıktı 61e düşmüş sen naptın gittinmi
Benimde 682 çıktı oteldeki doktorum dış gebelik diye üniversite ye sevketti ortada alttan baktılar 4.4mm kese oluşmuş dış gebelik yokmus sağlıkli mi degilmi onu takip edecekler canim senin adına sevindim

Benimde 682 çıktı oteldeki doktorum dış gebelik diye üniversite ye sevketti ortada alttan baktılar 4.4mm kese oluşmuş dış gebelik yokmus sağlıkli mi degilmi onu takip edecekler canim senin adına sevindim
Bende senin adına sevindim en azından dış gebelik değil ben dış gebelikten çok korkmuştum

Allaha şükür canım merak edip sorduğun için teşekkür ederim
Nedemek canım bence sen şu an çok üzgünsün ama ben sana bişey dicem şimdi biz ilk evlendik hiç korunmadık 6 ay boyunca bebeğimiz olmadı dra gittik sorun yok gynositol kullan dedi toz şeker gibi günde bi bardak suda içiyorum 15 günde gebe kaldım kuzenimden aynı durumdaydı aldırdım ona 10 günde gebe kaldı bu gynositol denilen şey senin yumurtalığını açıyor sperm içine çok kolay giriyor 300 tl mi 400 tl mi ne birçok ecz kaldırmış piyasadan dra sor kalan derse kullan kafayada bişey takma bak dediydi dersin kaç aylık evlisin ve çocuğun varmı

5yillik evliyim şuan çocuk yok inşallah bu bebeğim tutunur da 1tane olsa keşke aksi durumda dediğini sorarım canim teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…