- 20 Eylül 2016
- 85
- 81
- 88
- 38
- Konu Sahibi gel umudum
Sat 12 Aralık ... adet gecikmesinden bir hafta sonra 493 çıktı beta hcg düşük mü sizce .. iki kürtajım var sevinemiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilerek vermedim şimdi de merak ediyorum önceki hamilelikte de yükselmişti sonra alındı2 gun sonra tekrar kan verin düzenli artış varsa rahatlayablrsnz.
Önemli olan düzenli artış göstermesidir.
Pazartesi kontrolüm var kese görünür dedi..Çarşamba gitmiştim en son baktığın da değer küçük gözükmez demişti.. iğne ilaç fitil verdi kayıplarım olduğu için erken gittim ...kan da vermedim kafam da deli sorularBence normal. Artış önemli olan. Testi düzenli tekrar edin. 3000 civarindayken doktor randevusu alabilirsiniz
Aynı durumdayz benm 2 düşük 1884 beta hcg kese gözkmedi pztsi kontrol var inşallah ikimiz de güzel haberler alırız inşallahPazartesi kontrolüm var kese görünür dedi..Çarşamba gitmiştim en son baktığın da değer küçük gözükmez demişti.. iğne ilaç fitil verdi kayıplarım olduğu için erken gittim ...kan da vermedim kafam da deli sorular![]()
İnş canım maşallah değerin yüksekmiş adetin kaç gün geçmişti ilk değerin miAynı durumdayz benm 2 düşük 1884 beta hcg kese gözkmedi pztsi kontrol var inşallah ikimiz de güzel haberler alırız inşallah
4 gün falan geçmişti galibaİnş canım maşallah değerin yüksekmiş adetin kaç gün geçmişti ilk değerin mi
Güzel cnm inş her şey yolunda gider alttan muayene etmedi mi4 gün falan geçmişti galiba
Devlette alttan etti küçük bişey gördü ama emin olamadıGüzel cnm inş her şey yolunda gider alttan muayene etmedi mi
Hayırlısı ile inş güzel haberler alırız canımDevlette alttan etti küçük bişey gördü ama emin olamadı
Merhaba nasıl oldunuzHayırlısı ile inş güzel haberler alırız canım
Merhaba keseyi gördük şükür 4+6 haftalık gözüküyoruz 3 hafta sonraya randevu verdi cnm senin nasıl geçtiMerhaba nasıl oldunuz
Benim de aynı sata göre 6 keseye göre 4+5 2 hafta sonra randevu verdiMerhaba keseyi gördük şükür 4+6 haftalık gözüküyoruz 3 hafta sonraya randevu verdi cnm senin nasıl geçti
Bizim geç döllenme oldu sanırım rabbim devamını getirsin inş var mı belirtilerinizBenim de aynı sata göre 6 keseye göre 4+5 2 hafta sonra randevu verdi
Benim de aynı sata göre 6 keseye göre 4+5 2 hafta sonra randevu verdi
İki günde bir kan verin değerleriniz aralığına bakılması lazım tek HCG ile anlaşılmaz ama değer güzel kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
İnş canım allah razı olsun 3 hafta zor geçecek gibiİki günde bir kan verin değerleriniz aralığına bakılması lazım tek HCG ile anlaşılmaz ama değer güzel kucağına almayı nasip etsin inşallah canım![]()
![]()
Bel ağrım var bide karnım da minik minik kramp giriyor ara sıra ama progestan kullanıyorum o yüzden de olabilirBizim geç döllenme oldu sanırım rabbim devamını getirsin inş var mı belirtileriniz
Bel ağrım var bide karnım da minik minik kramp giriyor ara sıra ama progestan kullanıyorum o yüzden de olabilir